A legjobb tennivalók Toledóban

Bár Toledot gyakran figyelmen kívül hagyják Ohio látogatói, ez egy fantasztikus hely a látogatásra. A nagy gazdasági világválság és az iparosodás erősen sújtotta a várost, de ma virágzó művészeti és kulturális jelenségekkel, festői parkokkal és érdekes történelmi turisztikai látványosságokkal rendelkezik.

Az Erie-tó nyugati végén található Toledo a Maumee folyó partjainál, régi dokkokkal, raktárakkal és folyóparti parkokkal övezi kiterjedt csatorna- és víziútrendszerét. Stratégiai környezetének, valamint az ezzel járó gazdagságnak és kereskedelemnek köszönhetően a városnak szép történelmi városrészei vannak, amelyeket fel lehet fedezni, fenséges kúriákkal és vonzó építészettel, bárhová is néz. Toledo egyéb tevékenységei közé tartozik a kiváló művészeti múzeumok és tudományos központok meglátogatása, a nagyszerű jazz -jelenet élvezete, valamint olyan ikonikus helyek felfedezése, mint a Tony Packo’s Cafe. Ez a rejtett drágakő Ohio északi részén sok mindent kínál. A Wildwood Manor House tizenöt perces autóútra található a központtól északnyugatra. A Wildwood Preserve Metropark szívében elhelyezkedő szálloda gyönyörű építészettel büszkélkedhet, és gyönyörű területek és kertek veszik körül.

Az 1938-ban a gazdag Stranahan család számára épített hatalmas ház szép grúz gyarmati stílusú építészetet kínál, finom bútorokkal és elegáns belső tereket díszítő korabeli darabokkal. Az ingatlan túráin mindent megtudhat a család történetéről, az épületről és a depresszió kori Amerikáról. Miután beszívta minden szépségét, a vendégek sétálhatnak a kastély festői környezetében. Ezek a Stranahan családi birtok részét képezték a nehéz idők bekövetkezéséig, erdőit, folyóit és prérijeit eladták, hogy nyilvános parkká váljanak. Az 1812 -es háborúról és a Nagy-tavak régiójára gyakorolt ​​hatásáról lenyűgöző pillantást nyújtó Fort Meigs tizenöt perces autóútra fekszik a várostól délnyugatra.