A legjobb tennivalók Knoxville-ben

Kelet-Tennessee-ben, az Appalachia lábánál fekvő Knoxville-t gyönyörű természet veszi körül, míg központi utcái hosszú és mesés történelmet mutatnak be. James White napjai óta Knoxville modern és sokszínű várossá nőtte ki magát. Az utazók éppolyan könnyen megtapasztalhatják az ínycsiklandó déli konyhát, mint ahogy bemerészkedhetnek a környező hegyekbe vagy felfedezhetik a számos helyi múzeumot.

Knoxville minden típusú utazó számára készült, a pároktól a családokig és az ínyencekig. Knoxville-i programlehetőségek széles skáláját találja, amelyek kímélik a pénztárcáját, és nagyszerűek a gyerekek számára. Amikor lemegy a nap, a párok egy virágzó belvárosi látványban gyönyörködhetnek, beleértve a csodálatos Tennessee Színházat. Van egy történelmi negyed Knoxville-ben, az óváros, amely a város egyik legérdekesebb része, amelyet gyalogosan lehet felfedezni. A nap folyamán gyönyörű építészet közepette barangolhat, különösen a Central Street és a Jackson Avenue találkozásánál, hogy bepillantást nyerjen a város mesés múltjába és sokszínű kultúrájába. Éjszaka a hangulatos kávézók és művészeti galériák nyüzsgő éjszakai életnek adnak teret, helyi éttermek irigylésre méltó választékával, valamint bárokkal és fantasztikus élőzenei színtérrel, amely megvilágítja az óvárost.

Mindössze tíz percre Knoxville belvárosától, a lakóknak és a látogatóknak nem kell messzire merészkedniük a túrázástól és a természetben eltöltött időtől. A Knox megye legmagasabb csúcsával rendelkező természeti területen számos ösvény fut keresztül, amelyek némelyike ​​csodálatos kilátást nyújt, és a civilizációtól távoli világot fogja érezni. A három fő ösvény különböző pontokon kapcsolódik össze, lehetővé téve a park könnyű felfedezését. A jó hír az, hogy a House Mountain, amely két tetőszerű csúccsal nyerte el nevét, egész évben elérhető úti cél. Nyáron rengeteg árnyék van az ösvények mentén, míg télen a virágzó vadvirágok további szépséget adnak a lenyűgöző tájnak.