A kiváló ünnepi kártyák Önt is várják

Ha az ünnepi kártyák terén a legjobbat szeretné, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A lehetőségek széles tárházát és a magasan szárnyaló képzelet tökéletes megvalósítását biztosítjuk ügyfeleink számára. Bármilyen ötlete vagy elképzelése van, mi segítünk azt papírra vetni. Az ünnepi kártyák jelezhetik élete legszebb napját, amikor összekötik életüket, jelezhetnek egy születésnapra szóló meghívást, beszámolhatnak egy kisbaba érkezéséről vagy bármilyen egyéb, fontos eseményről.

[wp_ad_camp_1]

A mi célunk az, hogy maximálisan meg tudjuk valósítani megrendelőink elképzeléseit, az ünnepi kártyák ügyfeleink stílusát, egyéniségét tükrözzék. Képzett iparművész grafikusok és kreatív képzőművészek dolgoznak azon, hogy ötlete tökéletes kivitelezést nyerjen. Egy személyes, előre egyeztetett találkozó alkalmával minden részletet megbeszélünk a megbízóval, ötleteket, elképzeléseket dolgozunk ki. Megbeszéljük az ünnepi kártya stílusát, színvilágát, vagy akár tisztázzuk a nyelvezetét, hiszen nálunk többnyelvű munka is igényelhető. A pontos egyeztetés után az Ön által megfelelőnek vélt ünnepi kártyákat akár egy hét múltával postázzuk.

Ünnepi meghívó
Ünnepi meghívó

Internetes oldalunkon minden kedves érdeklődő megtekintheti referenciamunkáinkat, a különféle stílusú meghívókat. Így ötleteket meríthet, vagy akár továbbgondolhatja a látottakat, mi megvalósítjuk. Abban az esetben, ha portfóliónk elnyerte tetszését, a honlapon megadott telefonszámon kérjen időpontot a személyes találkozóra, hogy ünnepi kártyája mihamarabb elkészülhessen.

Forrás: Ünnepi kártya