A király aki didereg, a bolond szexi fehérneműben és a poppy köntös meséje

Egyszer volt, hol nem volt, ahol az aranyhal úszkál, azon is túl élt egy lökött király, akinek nagy bánata támadt, mert fázott állandóan. Fázott keze, lába, orra, füle, szája. Odabújt a királynéhoz, aki úgy visított mint egy malac, akárha nyúznák, annyira hideg volt a király keze és lába.

[wp_ad_camp_1]

Hívatta a fűtőt, kivágtak minden fát, de jöttek a környezetvédők, és megbüntették. Húzott magára kabátot, de tovább fázott. Amikor hívatta az udvari bolondot, látta, milyen cuki palást van rajta.

– Hát rajtad miféle ködmön van te udvari bolond?

– Uram királyom, ez bizony egy kényelmes jó meleg poppy köntös!

– Ide vele, de azonnal! Oh, milyen puha ez a poppy köntös! Milyen kellemes! Hol vetted Te bolond?

– Én bizony az Angi’s fehérnemű boltban!

– És milyen klafa bocskor van a lábadon!

– Igen, az bizony egy poppy csizma! És azt is ugyanott vettem!

– No és mit vettél még abban a boltban?

– A fehérneműt olcsón, mert akciós volt! Nagyon szexi csipkés tangát rendeltem, de azt úgyse fogom megmutatni felségednek! Meg még a poppy pizsamámat is onnan vásároltam, mert így ingyenes volt a házhozszállítás, még ide az üveghegyen túlra is!

Hívatta erre a király a kamarást rögvest:

– Hozd a tabletem és nézzük csak meg a honlapjukat! Azta, micsoda lányok! Vegyetek gyorsan poppy köntöst tízet, százat, ezret, mindenkinek! A nejemnek meg ugyanilyen szexi fehérneműt akarok! Csipkés bugyit, tangát, melltartót és harisnyát! És poppy hálóinget! Magamnak meg poppy pizsamát, hogy éjszaka se fázzak!

Másnap meg is érkezett a királyi udvarba a rendelt szexi fehérnemű garnitúra, úgyhogy mindenki boldog volt, és a király se fázott többé!

Pedig ha tovább fázott volna, az én mesém is tovább tartott volna 🙂

Bálint