Wc eldugulása ellen

A wc duguláselhárítás IV. kerület és környékén az egyik leggyakoribb feladat, amihez a szakembereket hívják. A wc-k jóval nagyobb átmérőjű lefolyócsővel rendelkeznek, mint a mosdó vagy a zuhanyzó, mégis eldugulhatnak. Elővigyázatossággal azonban a komolyabb problémák elkerülhetők.

 [wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás IV. kerület területén éjjel-nappal elérhető, így a wc lefolyójának elzáródása akár 1 órán belül megszüntethető. Nagy megkönnyebbülést jelent ez azok számára, akiknél a wc-ben nem folyik le a víz vagy kiönt és elárasztja a fürdőszobát. A dugulás elhárító IV. kerület valamennyi utcájában maximális felkészültséggel végzi munkáját, ennek során olyan professzionális eszközöket használ, melyek a legkorszerűbb módszereket képviselik.

WC duguláselhárítás
WC duguláselhárítás

A wc dugulása általában megelőzhető némi odafigyeléssel, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a wc beépítésekor elkövetett hibák – pl. nem megfelelő dőlésszög – a felelősek a lefolyó elzáródásáért. A duguláselhárítás mégis többnyire arctisztításhoz használt vattakorongok, tamponok, apró tárgyak miatt válik szükségessé. A duguláselhárítás IV. kerület valamennyi részén kiszállási díj és hétvégi felár nélkül igénybe vehető.