Vivint intelligens otthoni biztonsági rendszer rendelése

Közel két hónapot töltöttünk a Vivint otthoni biztonsági rendszer tesztelésével, és azt találtuk, hogy ez a mai piacon a legjobb megoldás. Elsősorban a Vivint rendszer hatékony és szolid szilárdságú. Másodszor, a kezelőpanel és a mobilalkalmazások felhasználóbarátak és szórakoztatóak.

[wp_ad_camp_1]

Az enyhe hátrány az, hogy a magasabb minőség meredekebb árral jár. A Vivint drágább, mint a versenytárs, professzionálisan telepített rendszerek – bár még a gyengébb minőségű barkácsolási megoldásokhoz képest sem rossz. Szerencsére a kifizetéseket 42 vagy 60 hónapra oszthatja el, nulla kamatozással. A Vivint lehetővé teszi a berendezések költségeinek egyösszegű kifizetését is, hogy csökkentse a havi számlákat és elkerülje a hosszú távú szerződéskötést. Ennek ellenére tekintse át a szolgáltatás teljes áttekintését, a megrendeléstől a telepítésig, a funkcionalitásig és egyebekig, hogy lássa, hogyan működik mindez. A Vivint rendszer vásárlása általában a biztonsági céljaival kapcsolatos telefonhívással kezdődik. Az értékesítési képviselő az otthona elrendezéséről és az automatizált funkciók, például az intelligens zár, a termosztát és az irányítható világítás iránti igényéről is érdeklődik. Ekkor előzetesen kiválasztja az érzékelőket, az eszközöket és a havi tervet.

Megkérheti a Vivintet, hogy küldjenek egy „Smart Home Pro” -t a házához ingyenes személyes konzultáció céljából. Ez lehetővé teszi, hogy átgondolt tervezési folyamatot kövessen a szükséges berendezések kiválasztásához. Felhívjuk figyelmét, hogy a Vivint telefonügynök és a Smart Home Pro jutalékot kér. Az ügyfeleknek a telepítés után három nap áll rendelkezésükre, hogy visszaküldjék a teljes rendszert, és a telepítés után 30 nap áll rendelkezésre az egyes termékek visszaküldésére. Azt is tudnia kell, hogy a Vivint hivatalos kereskedőkkel egészíti ki értékesítőit.