Visszatérő ügyfeleinek 10% kedvezményt nyújt a BL-online

Igen fontos esemény megrendezésére került sor otthonában, de sajnos a WC eldugult és a vendégek nem tudják azt a továbbiakban igénybe venni? Ilyenkor a BL-online szolgáltatását érdemes igénybe venni, hiszen a nap 24 órájában szívesen segítünk Önnek!

[wp_ad_camp_1]

Legelőször érdemes a jól bevált otthoni módszerekhez folyamodni, amelyekről találhat egy rövid tájékoztatást is honlapunkon a dugulaselharitasabc.hu- n, de ha ezek sem válnak be, akkor minél előbb hívjon fel bennünket. A kiszállásért Budapesten és annak közvetlen 60 kilométeres körzetében nem számít fel Önnek a BL-online duguláselhárítás csapata semmilyen költséget.

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

Többféle módszer is van a tarsolyunkban azért, hogy biztosan el tudjuk végezni a WC dugulásának megszüntetését! Igen fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és gond esetén bennünket értesítsenek, azért visszatérő ügyfeleinknek 10 % kedvezményt is biztosítunk. 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött biztosak vagyunk abban, hogy a BL-online olcsó duguláselhárítás szolgáltatásunk Önnek is beválik majd. A WC-k dugulását kamerás csővizsgálattal, nyomvonal meghatározással végezzük, hiszen fontos számunkra, hogy Ön minél előbb újra használatba vehesse toalettjét. Ha úgy érzi, hogy a fentiek meggyőzték Önt arról, hogy egy megbízható vállalkozás bemutatkozó sorait olvassa, akkor mindenképpen velünk vegye fel a kapcsolatot és értesítse Non-Stop ügyfélszolgálatunkat. Nagyon reméljük, hogy visszatérő ügyfeleink között is köszönthetjük majd Önt! Ne hagyja ki Ön se ezt a rendkívüli lehetőséget, ha dugulás áll fenn otthonában!