Visszaköszönnek azok a ’90-es évek

A ’90-es évek igazán meghatározóak voltak minden téren. A divat folyton vissza-vissza néz, így ez idén se nincs másként. Ebben az évben a ’90-es évek trendi ruhadarabjait vehetjük újra elő. Lássuk pontosan mely darabokat is érdemes beszerezni, vagy előkeresni, ha divatosak akarunk lenni!

[wp_ad_camp_1]

A haspóló egyértelműen elő fog kerülni. Természetesen minden kornak megvan a szépségideálja. Ez nem csak egy színésznőt jelent, hanem általában egy testrészt, amiért megőrölnek az adott kor rajongói. Nos, a kilencvenes évek legszexisebb testrésze a has és a köldök volt. Ezeknek minden póló alól ki kellett látszaniuk. A most kapható haspólók alól éppen csak kivillan a derék vonala, de már a merészebb darabok is fel-fel tűnnek.

A rövid pólók mellett megjelennek a feliratos pólók is. A felirat lehet rövidítés, szám, vagy akár együttesek neve, albuma is. A különféle jelekkel ellátott póló most újra a fénykorát éli. Persze mindenképpen érdemes utánanézni, hogy mit is jelentenek az adott betűk, mielőtt azt magadra kapod és üzenetet hordozol általa.

Azok a '90-es évek
Azok a ’90-es évek

A magas derekú nadrág tökéletes párja a haspólónak. A magas derekú nadrág idén kicsit a nerd stílus jegyében köszön vissza, méghozzá kötött holmikkal és tornacipővel párosítva. Az ez idáig száműzött darab most igencsak szexisnek számít, mivel szépen kihangsúlyozza a derekat, eközben pedig a csípőn lapuló plusz centiket is ügyesen eltakarja.

A pólók és nadrágok után természetesen a kiegészítők is fontos szerepet kapnak. Visszatér többek között baseball sapka. A baseball sapka előre és hátra csapott simléderrel is viselhető, a lényeg most az, hogy minél nagyobb legyen, illetve legyen rajta valami jól olvasható felirat is. Ha nem tudod elviselni a sapkát, akkor persze választhatod a hajpántot és kendőt is. Ha nem is olyan fura darabokat viselünk, mint tették azt a kilencvenes években, mégis van választék bőven.