Világítsd meg az udvart költségek nélkül!

Nem is kevés esetben előfordulhat, hogy a kültéri világítás nem oldható meg, vagy csak nagyon is körülményesen kivitelezhető a hálózati villamos energia által. Lehet ez egy nyaraló, ahol nem szuper a kábelezés, vagy akár a saját udvarodnak egy távoli szeglete is, ahová már nem ér el a drót. Ilyen esetben rendkívül jó megoldást biztosítanak a napelemes, akkumulátoros, LED fényforrást használó lámpák. A magyar fejlesztésű és gyártású napelemes kandeláber a hazai környezeti adottságokra lett tervezve, illetve kifejlesztve, tehát profi választást kínál.

[wp_ad_camp_1]

Van az úgy, hogy a hálózat újbóli kiépítése, annak átalakítás magas költséggel járna, esetleg a terület megbontása akadályokba ütközik, vagy például különféle rendezvények miatt, mint nyáron a kerti partik, csak ideiglenes világítási igény szükségeltetik. Ilyenkor egyáltalán nem érdemes nagyobb beruházásba fektetni, az teljesen felesleges lenne. Mindezen esetekben szuper megoldást nyújt a fent említett, speciálisan kialakított, a magyarországi időjárási viszonyokhoz méretezett napelemes, illetve akkumulátoros kandeláber.

Kandeláber
Kandeláber

A kandeláber működéséhez természetesen nincs szükség mindig intenzív napsütésre, ami azt jelenti, hogy nem csak nyáron alkalmazható, hanem a téli, sötétebb hónapokban is folyamatosan működtethető a jópofa fényforrás. Ez azért lehetséges, mert az alkalmazott napelem speciálisan kialakított érdes üvegfelülete az oldalról érkező, azaz a szórt fényt is bevezeti a cella felszínére, hogy aztán feltudja majd használni.

Tudni kell még, hogy lámpa akkumulátora a föld alatt egy méterrel helyezkedik el, ami további előnyöket biztosít, mivel így a hőmérséklet ingadozása nem befolyásolja a kapacitását és élettartamát. A világítás automatikusan működik, sötétedéskor magától bekapcsol a lámpa és máris maximális fényerővel működik, bosszantó villódzás nélkül.