Végre végleg búcsút inthet a vízkövesedésnek!

A nemrégiben szabadalmazott hatékony vízkezelési technológiájú HydroFlow egy olyan praktikus berendezés, ami képes teljesen megakadályozni a vízkő kialakulását a csővezetékekben, sőt a legtöbb esetben fel is oldja a már meglévő, kialakult vízkövet. A készülék hatékonysága teljesen független az átfolyó víz mennyiségétől és annak hőmérsékletétől, folyamatosan fejti ki pozitív hatását, emellett tökéletesen üzembiztos és nem igényel karbantartást sem.

[wp_ad_camp_1]

A nagyszerű HydroFlow készülék alapja a véletlenszerűen kibocsátott, változó elektromos impulzus, melyeket a vízre bocsát és melyek a teljes vízrendszeren végighaladnak. Ennek eredményeként a vízvezeték – rendszerben az ionok kristályokká fognak rendeződni, majd aztán kicsapódnak a rendszerből. A kibocsátott impulzusok a vizet a csővezetékre szerelt készüléktől mindkét irányban tudják kezelni, valamint a központi fűtési rendszerben a primer vízkört is. Az ily módon kezelt víz általában már néhány hét alatt feloldja a rendszerben korábban lerakódott vízkövet.

Vízkő
Vízkő

A készülék ipari és háztartási célokra is alkalmas, rugalmasan illeszkedik a különböző rendszerekben fellépő vízkezelési igényekhez, méghozzá a rendszerek típusától és azok méretétől függően. Hatékonyan lágyítják a vizet akár még nagyobb kiterjedésű, hosszú vízvezetékekben is úgy, hogy a kezelendő víznek nem kell a jeladó mellett elhaladnia. Fontos megemlíteni továbbá, hogy bármilyen anyagból készült csőre felszerelhető, illetve kedvezőtlen környezeti viszonyok között is működőképesek.

A HydroFlow üzembe helyezése nagyon egyszerű, csak úgy, mint az üzemeltetése, avagy nem igényel vízszerelői szakmunkát és karbantartást. A rendszer környezetbarát, ugyanis fokozza a fűtési rendszerek hatékonyságát, csökkentve így a szén-dioxid kibocsátást és az energiafogyasztást is természetesen.