Vásároljon indiai ginzenget a vitaminstore.hu webáruházból!

Az indiai ginzeng nagyszerű, jótékony hatásainak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ráadásul kiváló összetevőket tartalmaz, így mindenképp érdemes megismerni ezt a nagyszerű ayurvedikus gyógynövényt, melynek másik neve ashwagandha.

Indiai ginzeng több formában is kapható, attól függően, hogy ki melyik formátumot preferálja. A keleti gyógyászatban már régóta felhasználják a növény termését, levelét és gyökerét. Utóbbit friss, szárított és őrölt formában is meg lehet vásárolni. El lehet rágni, de akár tea is főzhető belőle. Az indiai ginzenget akár táplálékkiegészítő tabletta vagy folyadékkivonat formájában is meg lehet vásárolni. Na, de miért érdemes indiai ginzenget, vagyis ashwagandhát vásárolni? Az indiai ginzeng egyik legismertebb hatása, hogy képes enyhíteni az akut és krónikus stresszt. Amellett, hogy a stressz ellen hatékony, az elmét és a stresszt is képes felfrissíteni és az alvás minőségére is pozitív hatással van. A stressz mellett a depresszió és a szorongás csökkentésében is igazán hatékony az indiai ginzeng. Ráadásul az antidepresszánsokkal szemben nem okoz álmosságot.

Az ashwagandha az agyműködésre is jótékony hatással van, hiszen egyes vegyi anyagai az acetilkolin termeléshez járulnak hozzá, mely az egyik fő neurotranszmitter. Ez azért nagyszerű, mert segíti az agy különféle kognitív funkcióinak optimális működését. Ráadásul az indiai ginzeng a károsult idegsejtek növekedését is serkenti, aminek köszönhetően olyan időskori mentális betegségek kialakulását lehet csökkenteni, mint az Alzheimer- vagy a Parkinson-kór. Az indiai ginzenget körülbelül hat hetes, maximum két-három hónapos kúrában lehet szedni. Bővebb információkért és rendelésért látogasson el a vitaminstore.hu webáruházba!