Válassza a legjobbat a tökéletes borotválkozás élményéért!

Napjainkban a férfiak már számos borotva közül tudnak válogatni, ha a legjobbat szeretné arcuk számára. A kör- és rezgőkéses borotvák hívei például egyaránt állítják, hogy az általuk pártolt megoldás jobb, mint a másik, aki minőségi borotvát akar, az csakis ilyen termék mellett dönt. A népszerű gyártó, avagy a Remington mérnökei viszont jól tudják, hogy a borotválkozás minősége, annak kellemes élménye nem ezen múlik. Mind a két rendszerben lehet ugyanis közel tökéletes eszközt alkotni, illetve azon időnként még egy kicsit javítani.

[wp_ad_camp_1]

A gyártó által nemrégiben piacra dobott új termék, az X1370 – HyperFlex Pro egy olyan borotva, ami a gyártó körkéses választékának zászlóshajója. Ebben a borotvában minden benne van, amit a lassan 80 éves márka megtanult a borotválkozásról. Az olcsóbb és az egyszerűbb modellekben is hozzáférhető Hyperflex technológia segítségével ugyanis a körkések minden eddiginél jobban felfekszenek az arc, vagy az áll minden részére, sőt képesek annak követni kontúrjait használat során.

Borotva
Borotva

Adott a precision ultra vágórendszer, ami optimális szögben és sokkal gyorsabban vágja a különböző irányban növő szálakat, valamint a hatékonyságot körönként két sor kés is még tovább fokozza. Az már csak természetes, hogy borotva 100 százalékban vízálló, így akár a zuhany alatt is használható. Tudni kell továbbá, hogy mindössze 90 perc töltés után 60 percig gond nélkül működik folyamatosan. A hátralévő működési idő pedig mindig nyomon követhető, mivel azt kiírja a markolatba épített LED-es kijelzőn.

A bármely hálózathoz automatikusan illeszkedő eszköz mindennel fel van szerelve ami csak számít, hiszen adott trimmelő fej és biztonsági zár is, a töltőállványról és hordtáskáról nem is beszélve. Jelenlegi fogyasztói ára nagyjából 32 ezer forint körül mozog.