Válassz profi vízszigetelő rendszert a lapostetőkhöz is!

Hosszú évtizedek alatt több százezer kereskedelmi, valamint ipari létesítmény tetejét szigetelték sikeresen gumilemezekkel a világ minden táján. Napjainkban a kiváló minőségű, lángmentesen, egyszerűen beépíthető lemezek már a kisméretű lakossági épületek lapos tetejének szigetelésére is elérhetőek. Ha tehát lapostetőt szeretnél szigetelni, ennek többé semmi akadálya!

[wp_ad_camp_1]

A Firestone cég legújabb tetőszigetelő rendszere kifejezetten a kisméretű lakossági lapostetők szigetelésére lett kifejlesztve. A szigetelési rendszer alapjául szolgáló műgumi lemezzel, illetve meghatározott egyéb kiegészítőivel vízálló és tartós tetőszigetelő megoldást kínál. Jól alkalmazható lakó- és melléképületek esetében, de verandák, tetőablakok, garázsok, tornácok, kocsibeállók, lakókocsik és egyéb társaik szigetelésére is.

Lapostető vízszigetelés
Lapostető vízszigetelés

A rendszert a kiváló tartósság jellemzi. A szigetelőlemezek páratlan védelmet nyújtanak az ózonnal, valamint az UV sugárzással, a magas vagy alacsony hőmérséklettel szemben is. A rendszer várható élettartama pedig nem kevesebb, mint ötven év. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a lemezeket nagy varratnélküli leplekben gyártják. Ezáltal a legtöbb lakossági tető egyetlen egy lepellel is leszigetelhető, felesleges helyszíni varratképzés nélkül. Ki kell emelni, hogy a rendszer esetében nagyon alacsony az élettartamra számolt költség is.

A Firestone cég lemezei fent említett pozitív tulajdonságaik mellett még a könnyű beépítést is lehetővé teszik. A beépítés teljesen lángmentes, ugyanis a lemez hidegragasztóval rögzíthető a tetőhöz. Mivel a lemez rugalmas marad még alacsony hőmérsékleten is, így egész évben könnyű vele dolgozni, arról nem is beszélve, hogy a környezetbarát rendszer simulékonyan követi az épület mozgásait is.