Válassz csinos egybe ruhákat a téli hónapokra!

Nem csak a szoknyák terén divatos az A-vonal, a tervezők ugyanis a ruhákba is beépítették ezt a megoldást. A kivitelezés előnye, hogy szinte mindenkinek jól áll, mivel a klasszikus homokóra alakot kiválóan kiemeli, de az esetleges hibákat elrejti. A derékban szűk, de a combközépig fokozatosan bővülő szoknyák emellett bármilyen alkalommal viselhetőek. Anyagtól függően fontosabb eseményeken is éppúgy ideálisak, mint randevún, vagy munkán.

[wp_ad_camp_1]

A szatén nagyon elegáns viselet. Ez az anyag minden esetben ünnepélyes, így alkalmi megjelenést biztosít. A fényes anyag könnyed esésű, de kövéríthet is, ezért olyan fazont válassz, ami valamilyen rafináltabb szabásvonallal bír. Lehet trükközni a derékon levő redőkkel, vagy a szélesített vállrésszel. Ne állj meg az első szatén ruhánál, a legmegfelelőbb darab megtaláláshoz nem árt több ruhát is felpróbálni. A bőrszínű harisnya és a magas sarkú az, ami ehhez a ruhához illik.

Csinos egyberuha
Csinos egyberuha

A csipke nem csak az elmúlt időszak egy felelevenített alapanyaga, hanem a legmagasztosabb is. Télen keresve sem találnánk másik olyan anyagot, ami ennyire könnyen tud ünnepélyes, és elegáns megjelenést kölcsönözni. Nyáron is nagy volt a választék a csipkeruhák terén, de nincs ez másként télen sem. Nyugodtan választhatsz hosszú vagy rövid ujjú ruhát, illetve olyat, ami eltakarja a mellkasodat, és olyat is, ami inkább kiemeli a vonásaidat. A harisnyád ebben az esetben lehet bőrszínű és fekete is, viszont a magas sarkú kötelező.

A hétköznapokat is szebbé varázsolhatod, ha jól választasz ruhát. Bátran viselheted a manapság divatos nagyméretű ruhákat, melyek szolid és kényelmes viseletet jelentenek. A rendkívül nőies darabokat is választhatod, amik viszont teljesen testre simulnak. Ezeket könnyedén finomíthatod egy modern, mintás harisnya, esetleg egy szolidabb bokacsizma segítségével.