Útmutató a nappali műalkotásainak kiválasztásához

Ha úgy gondolja, hogy a nappali hiányosnak vagy csupasznak tűnik, szükség lehet néhány műalkotásra a falakon. De hol kezdje? Gondoljon arra, hogy mit szeretne látni a falakon, amint belép a nappalijába. Lehet, hogy egy közelmúltbeli utazás képeinek galériájára vágyik, vagy egy nagy, önálló műalkotásra, amelytől a szíve ragyogni kezd, ha meglátja.

Néha csak néhány élénk színű műalkotásra van szükség ahhoz, hogy a szoba sötét vagy unalmas sarkát élénkítse. Engedje el magát, és egészítse ki nappaliját olyan műalkotásokkal, amelyek tükrözik személyiségét. Az otthonában használt művészetnek nem kell megtörnie a költségvetését. Egy kis kreativitással készítsen egyedülálló alkotást nappalijába, amely olyan felbecsülhetetlen értékű lesz az Ön számára, mint egy olyan darab, amely több százezer forintba kerül egy komoly gyűjtő számára. Keretezze be a gyermekek színes és kreatív alkotásainak gyűjteményét. Szerelje fel az antik kulcsokat, ékszereket vagy ezüsttárgyakat dobozok csoportjába. Keretezzen be olyan tapéta- vagy szövetmintákat, amelyek összekapcsolják nappalija színeit. Oldalakat is kivághat vintage könyvekből vagy antik térképeket is használhat dekorként. Alkosson modern művészetet a kézműves boltban található, merész mintás washi szalaggal, amelyet különféle méretű vásznakra ragaszthat. Használja ki az ingyenes online alkalmazásokat, amelyek nyomtatható kollázsokat készítenek meglévő fényképeiből.

Ha már három-öt képkockát csoportosított, a nappali grafikája felakasztható. Kell egy kis kísérletezés viszont ahhoz, hogy működjenek a térben. Érdemes akár meglévő és megvásárolt műalkotásokat is keverni a barkácsolt alkotásaival. Három stratégiai hely van a műalkotások nappalijában való felakasztására. Legtöbbször a kanapénk feletti térnek nagy szüksége van segítségre, amikor műalkotásról van szó. Ha kandallója is van, az kiváló hely a műtárgyak felakasztására vagy karcsúsítására.