Utazás kisgyerekkel? Akkor biztosan szüksége lesz egy utazóágyra!

Az utazóágy az egyik leghasznosabb eszköz, ami a babával kapcsolatos, ha utazásra kerül sor, esetleg a messzebb élő rokonokat kell meglátogatni. Az utazóágy rendkívül praktikus eszköz, amelyre minden olyan kisgyermekes családnak szüksége van, amely szívesen utazik.

Utazóágy babáknak mindenképp hasznos, ha a család gyakran kel útra. Az utazás mindig jóval körülményesebb, abban az esetben, ha babával vagy kisgyerekkel kell utazni. A legnagyobb fejtörést általában az okozza, hogy hol fog aludni a gyerek. Vannak szülők, akik bevállalják, hogy a gyerek köztük fog aludni, azonban ez általában addig hangzik jól, amíg megvalósításra nem kerül. A babával együtt ugyanis nagyon gyakran kényelmetlenné válik az alvás, gyakran az egyik vagy mindkét szülő az ágy szélére szorul ki. Az utazóágy legnagyobb előnye, hogy könnyű összecsukni és szállítani, így tökéletesen mobilisnak mondható. Az utazóágy a hagyományos kiságy méreteivel rendelkezik, így a baba számára pont ideális méretű, nem kell attól tartani, hogy a baba nem fog benne elférni. Az utazóágyhoz matrac is tartozik, így a baba kényelmesen tud benne feküdni.

Az utazóágyak általában több fokozatban állíthatók, így a szülő úgy tudja beállítani, hogy az számára és a babának is kényelmes legyen. Az utazóágy gyakran gurulós lábbal is rendelkezik, aminek köszönhetően könnyű a helyváltoztatás. Az utazóágy tökéletes alternatíva, ha utazásra kerül sor, könnyű tárolni és szállítani. Súlya körülbelül hét-kilenc kiló körül van. Gyakran az egyik oldal lecipzározható, így a gyermek könnyen be tud mászni, illetve az ágy mellé tolva, a szülők közelebb érezhetik magukhoz a babát. Ha szeretne bővebben tájékozódni, illetve megtekintené a minőségi, széleskörű kínálatot, akkor látogasson el az ekiraly.hu webáruházba!