Üllő fatelep, ahol minden fűrészáru megtalálható

Magyarországon számtalan helyen található fatelep, amely az emberek fa igényét próbálja meg kielégíteni. Ez nincs másképpen Üllőn sem. Gulyásfa Kft fatelepen megtalálható első osztályú fa építőanyagok találhatóak kedvező áron.

[wp_ad_camp_1]

Folyamatosan bővítjük termékeink listáját, hogy a környékbeli településeken élők is könnyedén hozzájuthassanak minőségi fa építőanyaghoz, amelyet természetesen házhoz is szállítunk a kívánt időben. Üllő fatelep olyan központi helyen terül el, ahonnan gazdaságosan elérhetőek más nagyobb települések városok is, mint például Gyömrő fatelep, Monor fatelep, Ecser fatelep, Kunszentmárton fatelep és még sok más településre is szállítunk ki fa fűrészáru anyagot és egyéb kiegészítőket is. Ha csak egy ecsetre van szüksége akkor azt is megtalálja üllő fatelepünkön a bemutatótermünkben. Legyen szó a legkisebb kiegészítőről mi azokat is áruljuk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek és ne kelljen több helyre elmenniük a különböző apróságok beszerzése miatt. Mindezt üllői fatelepünk kedvező áron biztosítja vásárlói számára. Fatelep működését kollégáink szaktudása és figyelmessége alapozza meg. Cégünk rendkívül nagy energiát fordít arra, hogy fa fűrészáru anyagaink a lehető legjobb minőségben kerüljenek átadásra. Nálunk található fa anyagok többségét általános építkezésekre szállítják, de specialitásunk közé tartozik a rétegragasztott fa gerenda gyártása, tervezése és beépítése is.

Üllő faltelepünkön megtalálhatóak fa cseréplécek,  fa gerenda, tölgy gerenda, fenyő gerenda, padló, tűzifa, fabriket, tetőléc tetőfólia és minden más fa fűrészáru ami egy tető építéséhez vagy egy kerítéshez kellhet. Minden fa anyagot kérés szerint impregnálunk gombavédő szerrel, de akár gyalulunk és csiszolunk is egyaránt. Ez biztosítja azt vásárlóink számára, hogy akár egyből beépíthető fa anyagot vásároljanak meg üllői fatelepünkön. Próbáljon ki minket, kedvező árakkal és kedves kiszolgálással várunk minden kedves érdeklődőt. Címünk:  H – 2225 Üllő, Pesti út 278.
Könnyedén megközelíthető, parkolási lehetőség ingyenesen biztosított.