Töltősóder kavicsbányából kedvező áron

Építkezés esetén mindig szükség van töltősóderre, de nem mindenhol lehet minőségi töltősódert kapni, tehát forduljon hozzánk, hiszen mi egyenesen a kavicsbányánkból küldjük önnek a töltősódert, és garantáltan nem fog majd csalódni a minőségben. További információkért és részletekért keresse fel weboldalunkat, a nakor.hu-t.

[wp_ad_camp_1]

A Csémi kavicsbánya minőségi töltősóderrel rendelkezik, ezért ha önnek is töltősóderre lenne szüksége építkezéshez otthon, vagy cégénél, akkor nem kell messzire mennie, hiszen tőlünk rendelhet majd kisebb és nagyobb mennyiségű töltősódert is. Csapatunk kavics értékesítéssel és sóder eladással is foglalkozik, és a sódert 900 ft/ m3 áron árusítjuk abban az esetben, ha 50 m3 fölötti mennyiségben szeretne töltősódert rendelni. Amennyiben kisebb mennyiségre lenne szüksége, így egyedi ajánlatra lesz szüksége, ehhez pedig bátran felveheti velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és azonnal megtudhatja, hogy az adott köbméterre milyen áron kaphat töltősódert. Töltősódert reggel 7 óra és délután 3 között rendelhet, hiszen kavicsbányánk ebben az időszakban van nyitva.

Kavicsbánya
Kavicsbánya

Ha még ennél is többet szeretne megtudni a kavicsbányánkról, a töltősóderről és az árakról, akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat a nakor.hu-t és itt megtalálhatja majd szolgáltatásaink teljes leírását is és természetesen képgalériánkat is nyugodtan megtekintheti. Amennyiben kérdések merülnének fel az árakkal, a töltősóderrel vagy gépparkunkkal kapcsolatban, esetleg egyedi árajánlatot kérne, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a nakor@t-online.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul.