Több teret a partnernek!

Bármennyire is odáig vagyunk a másikért és minden pillanatban csak vele lennénk, hagynunk kell egy kis szabadságot a másiknak. Elképzelhető, hogy a másik vágyik erre, csak épp nem mer szólni róla.

[wp_ad_camp_1]

Sokszor van, hogy az ember szeretne egy kis én-időt, azonban ezt nem meri közölni párjával, mivel attól tart, hogy ezzel megbántja. Elképzelhető, hogy a pár tagjai különböző mértékben vágynak a szabadságra. Ha párunk egy kis időt szeretne eltölteni nélkülünk, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy baj van a kapcsolattal. Ha nincs elég én-idő a kapcsolatban, akkor könnyen frusztrálttá válhat az a fél, aki erre vágyik. Ennek pedig az lesz az eredménye, hogy a pár minden apróságon képes összeveszni. Ha a másik zárkózottabb lesz és semmi kedve mesélni a napjáról, az sem azt jelenti, hogy van valakije, elképzelhető, hogy csak szeretne végre egy kicsit egyedül lenni. Az egyszavas válaszok, a fásultság szintén árulkodó jelek lehetnek.

A testbeszéd szintén árulkodó jel, amiből nem csak a partner érzéseire tudunk következtetni, de a problémákra is. Ha a pár egyik tagja látványosan kevesebbszer ér hozzá partneréhez, akkor az is árulkodó jel lehet. Ha nem néz annyiszor a szemébe, távolabb ül tőle, beszélgetés közben karba teszi a kezét, akkor valószínűleg szintén szeretne egy kis szabadságot. Az üzenetekre való ritkább válaszolás is sokat elmond, valamint, ha gyakran lemondja a közös programokat. Ahogy közös időtöltésre, úgy külön töltött időre is nagy szükség van. Ha ez nem valósul meg, akkor sok jóra ne számítsunk idővel.