Testi és lelki felfrissülés csontkovács által

Ugye Önnel is előfordult már, hogy sokszor úgy érezte, hogy legszívesebben kifutni a világból a mindennapi gondok elől? Az ilyen helyzetekben, ajánlott megállni egy pillanatra és mindent félre téve, szánni magunkra egy kis időt.

[wp_ad_camp_1]

Egy csontkovács által olyan élményekben lehet részünk melyre nem is számítanánk. Mindig előre egyeztetett időpontok alapján történnek a rendelések, így akár napokkal előre is megtervezhetünk egy ilyen programot. A csontkovács által megtapasztalhatjuk azt, hogy milyen az mikor a test és a szellem egyé válik. Az általuk nyújtott kezelések garantálja, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk és azt is, hogy egy kezelést követően sokkal könnyebben vehetjük majd az élet mindennapi akadályait. A csontkovácsolás és a masszázs több ősi kultúrából tevődik össze, amely által nem csak az ízületeinknek tehetünk jót, hanem a szellemi és a mentális egyensúlynak is. A legtöbb esetben a probléma forrása, hogy a test aszimmetrikus tartásba kerül és ezzel egy időben intenzív fájdalom jelentkezik. Beszélhetünk csontkovácsolásról vagy masszázsról mindig több technikát ötvözzünk, az mellett, hogy minden kezelés személyre szabott.

Csontkovács
Csontkovács

Amennyiben egy magasan szakképzett csontkovács, illetve masszőr segítségét kérjük, akkor a kezelések előtt mindig egy beszélgetéssel indítanak, amely által megpróbálják megismerni, illetve egy kicsit átlátni a vendég lelki és testi helyzetét. Ez által tudnak leghatékonyabban eljárni és egy személyre szabott kezelést nyújtani a vendégeink részére. A legismertebb és a legtöbbet alkalmazott technikák a japán Yumeiho és Chiroracting. Ám a magyar technikákról sem megfeledkezzünk meg. Továbbá érdemes megemlíteni, hogy a kezelések nem mindig fájdalommentesek, ám az azt követő végeredmény mindig magért beszél.