Teljes körű autószerelő Szeged belvárosában kedvező árakkal!

Ha Szegeden vagy környékén él, esetleg éppen a városban jár és szeretné egy megbízható szervizbe elvinni autóját, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Bosch Car Szervizt! A szerviz munkatársai amellett, hogy komoly szaktudással rendelkeznek, a legkorszerűbb berendezéseket használják.

[wp_ad_camp_1]

Teljes körű autószerelő Szeged belvárosában kiváló szakemberekkel, akik alapos és körültekintő munkát végeznek. Manapság egyáltalán nem könnyű megfelelő szervizt vagy megbízható szakembert találni. A Bosch Car Szerviz a legmodernebb eszközökkel és korszerű berendezéssel rendelkezik, így a szakemberek gyorsan és precízen tudják megállapítani a meghibásodást és annak okát, illetve kijavítani azt. A szervizben a hibakód kiolvasására Launch, VAG-COM, Texa, BMW kaSIO, Gutmann diagnosztikai rendszerek állnak rendelkezésre, illetve két darab Bosch KTS560-as műszer is. A futómű szolgáltatáshoz is a jelenleg legkorszerűbb Hunter Quick Check rendszert használják a szakemberek. A szegedi Bosch Car Szerviz munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalatot tudhatnak magukénak. A futóműbeállítás mérése és beállítása alig egy órát vesz igénybe a szervizben.

A szegedi Bosch Car Szervizben nem kell napokat várnia, míg gépjárműve elkészül. Némely szolgáltatás elvégzését akár az ügyfélváróban is megvárhatja, ahol elfogyaszthat egy finom kávét és az ingyenes WI-Fi-t is használni tudja. Az autószerelő műhely a belvárosban található, ezért amíg a szakemberek autóján dolgoznak, akár el is intézheti függőben lévő ügyet. A szerviz további egyedi szolgáltatása, hogy kérésre a szakember a teljes javítási folyamatot fényképekkel dokumentálja és a munka végeztével e-mailben továbbítja az ügyfélnek. Természetesen a gépjármű átadásakor hasznos tanácsokat is ad a szakember!