Téli, őszi cipődivat

Ahogy közeledik a hideg, egyre több nőben merül fel a kérdés: praktikusabb vagy divatosabb darabot válasszanak-e? A nőiesebb darabokban nem könnyű a csúszós, havas járdán sétálni és a divatos darabok a hideg ellen sem mindig védenek.

Az utóbbi évek cipődivatja szerencsére a kényelmes lábbeliket kedvelőknek kedvez, mindent szabad, ami pár éve még furcsa lett volna. Az őszi, téli cipődivat legnépszerűbb darabja a bakancs, amit hordhatunk nadrággal, szoknyával, neccharisnyával is akár. Korábban sokan idegenkedtek a bakancs viselésétől, főként hegymászókon, kirándulókon láthattuk, mostanában viszont nagyon sikkes darabok közül válogathatunk. Nagy kedvencek a csatokkal, gyöngyökkel díszített darabok, de színben is óriási a választék. Az ezüst színűtől az elegánsabb fehérig, a hagyományos feketén át a vagány piros bakancsig minden színben trendi. A legormótlanabb bakancs is virághímzéssel feldobva sikkes lábbeli lehet.

Egy kihívő, dögös ruha, ha bakanccsal viseljük, vagány és kihívó összeállítás lesz, de bátran viselhetjük ezt a lábbelit egy visszafogottabb, irodai viselethez is. Divatossága mellett a kényelem sem utolsó szempont, bátran viselhetjük akár egész nap, nem kell attól tartanunk, hogy megfájdul benne a lábunk. A csizma szerelmeseinek sem kell aggódni: mind a bokáig érő változat, mind a hosszú szárú csizma divatos darab az idei trendben. Színben itt is rengeteg változat közül válogathatunk, különösen divatosak a kígyómintás darabok. Egy elegáns csizma fehér színben nagyon fel tudja dobni öltözékünket. Látványos darab és ősszel is bátran viselhető a lábhoz simuló, harisnya hatású csizma, rövid szoknyával roppant nőies darab. A magas sarkú változat elegánsabb, de lapostalpú csizmát is találunk igazán divatos, vagány kivitelben.