Teafa olaj: a legjobb olaj penész ellen

Nos, lehet, hogy ma van a szerencsenapja, hiszen ebből a cikkből megtudhatja, hogy hogyan lehet eltávolítani a penészt mindössze két összetevő segítségével. A fő összetevője ennek a készítménynek a teafaolaj. A teafaolaj egy olyan illóolaj, amelyet a bennszülöttek évszázadok óta használnak. Az olajat az ausztrál teafa leveleiből nyerik, természetes formában Ausztrálián kívül nem is lehet megtalálni a teafát. A bennszülöttek szétzúzták a leveleket, és sebekre vagy hegekre helyezték azokat, és azzal gyógyítottak.

[wp_ad_camp_1]

A szakértők 1920-ban rájöttek, hogy a teafa olaj százszor hatékonyabb a karbolsavnál, amely akkoriban egy jól-ismert csíraölő volt. Egy nemrégiben készült tanulmány során felfedezték, hogy teafaolajjal a légzési zavarokat is kezelni lehet, kezdve a torokfájástól, a köhögésen át egészen az asztmáig. Antibiotikus tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek a bőrfertőzések kezelésében és még sok minden másban is. Képes arra is, hogy bármilyen penészt és fertőzést eltávolítson a lakásból. Ez a házi módszer nagyon egyszerű és könnyen elkészíthető, csak néhány egyszerű utasítást kell követnie.

Teafaolaj
Teafaolaj

Mindössze két hozzávalóra van szükség, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen a penésznek, ezek pedig a teafa olaj, illetve egy abrosz vagy törlőrongy. Először is keverjen két teáskanál teafa olajat két csésze vízbe, és öntse egy flakonba. Ezek után használja ezt a készítményt, és fújja le a penészes területet ezzel a kiváló csodaszerrel. Hagyja ezt a keveréket ülni egy darabig, majd törölje le az abrosszal. Az eredményektől teljesen le lesz nyűgözve, nyoma sem lesz többé penésznek a lakásban! Érdemes tehát kipróbálni a teafa olajat, amely nemcsak a penész eltávolítására jó, hanem különböző betegsége kezelésére is megfelelő lehet.