Tartós és látványos homlokzat, mely praktikus is

Aki szeretné otthonát szépíteni az ma már több remek homlokzat közül választhat, ám a Prefa termékválasztéka most egy teljesen új tetőfedő és homlokzatburkoló panellel bővült, melyet érdemes megismernie mindenkinek, aki épp új homlokzat kialakításán gondolkodik. A Prefa kreatív tető- és homlokzatkialakításra lehetőséget nyújtó FX.12 panel úgy alkotta meg, hogy mind látványát, mind műszaki teljesítményét tekintve az igényes, tartós és funkcionális építészeti elem legyen otthonán.

[wp_ad_camp_1]

A nagyszerű Prefa tető- és homlokzati panelek minőségi, tartós alumíniumötvözetből készülnek. Azt talán már többen is tudják, hogy nincs még egy anyag, melynek annyi előnye lenne, mint az alumíniumnak, hiszen könnyű, törésálló, kis erővel alakítható, mégis rendkívül stabil, ráadásul nem rozsdásodik, ezáltal pedig még karbantartást sem igényel. Az új Prefa FX.12 tetőfedő és homlokzatburkoló panel különlegességét a szabálytalanul elhelyezkedő hossz- és keresztirányú töréseknek, illetve az ezek okozta fény-árnyék játéknak köszönheti, mely merőben egyedi, futurisztikus megjelenést kölcsönöz a házak számára.

Prefa FX 12 Tetőfedő
Prefa FX 12 Tetőfedő

Az FX.12 a természetesen nem csak a megjelenésre koncentrált, hiszen emellett megmunkálhatóságában is egyedülálló úgy, hogy közben megfelel a bádogos szakma hagyományos és legújabb elvárásainak is egyaránt. A praktikus csatlakoztatási lehetőségek által a panelek beépítése rendkívül gyorsan elvégezhető, amit még a beépítési útmutató is segít.

A fantasztikus FX.12 tetőfedő- és homlokzatburkoló panellel a Classic, Zsindely és Rombusz elemek mellett most egy újabb átgondolt termék látott napvilágot, mely egyszerűen, gyorsan beépíthető és igazán modern megjelenítést biztosít, illetve a funkcionalitás minden elvárásának tökéletesen eleget tesz, amihez az alapanyagra, illetve a színtartóságra vonatkozó 40 év garancia is hozzájárul.