SZÉP Kártya, a sokoldalú utalvány

Az új béren kívüli juttatási rendszer egyre népszerűbb és egyik legdinamikusabb eleme a sokoldalú utalványkártya, a SZÉP Kártya. A három külön zsebbel, vagy alszámlával rendelkező cafeteria elem a kártya birtokosának, és a társkártya tulajdonosának, a kártya aktiválását követően a kényelmes fizetés lehetőségét biztosítja.

[wp_ad_camp_1]

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma napról napra igen nagy ütemben növekszik. Ez azt is mutatja, hogy a Pihenőkártya nem csak a kártyabirtokosok között népszerű. A szolgáltatók a kártya segítségével sokféle különleges szolgáltatást biztosíthatnak kedvező feltételekkel a vendégek számára.

A Széchenyi Pihenőkártya egyes alszámlái különböző szolgáltatások igénybe vételére jogosítják a kártyahasználót. A szállás alszámla a belföldi szálláshelyek és üdülési csomagok költségeinek fedezését biztosítja. A vendéglátás alszámla a hétköznapok során is kiválóan alkalmas a melegétel-fogyasztás költségeinek rendezésére. A vendéglátás alszámlát ezen kívül szállás költségeinek kifizetésére is igénybe lehet venni. A szabadidő alszámla sokoldalúsága figyelemre méltó. Wellness, kulturális, valamint szabadidős, sport- és egészségmegőrző szolgáltatásokat, múzeumi és színházi belépőt, koncertjegyet is vásárolhatunk a keret terhére. Emellett továbbá szálláshely költségei is fedezhetőek a segítségével.

SZÉP Kártya
SZÉP Kártya

A SZÉP Kártya elfogadóhelyeken a kártyával bankkártya módjára, banki terminálon keresztül, illetve telefonos és internetes elfogadással is fizethetünk. A SZÉP Kártyához a közvetlen családtagok részére társkártya igényelhető. A kártya működése, felhasználási lehetőségei, valamint a kártyát kibocsátó bankok legfrissebb hírei között érdemes honlapunkon tájékozódni.

Forrás: SZÉP Kártya