Svéd minőségű Ditec garázskapu letisztult formavilággal

Svéd minőség, európai garázskapu hosszú távra. Ezt jelenti a Ditec márkanév, amely több évtizede élvonalbeli automata ajtókat gyártó cégnek számít. A Ditec garázskapu egybefonódik a minőséggel, a megbízhatósággal és a színvonalas megjelenéssel.

[wp_ad_camp_1]

Ház építésekor hajlamosak vagyunk a legnagyobb nyílászárót hátrébb sorolni a fontossági sorrendben, pedig a garázskapu az egyik leggyakrabban használt ki- és bejárat a házon. Ráadásul nagy a mérete, így különösen fontos még a megfelelő hőszigetelés is amennyiben fűtött helyiségről van szó. Ezen kívül foglalkoznunk kell a garázskapu megfelelően egyenletes és csendes működésével, illetve strapabíró, ellenálló szerkezetével. A küllemet sem hagyhatjuk persze figyelmen kívül, nagyon fontos, hogy megfelelően illeszkedjen a ház kinézetéhez, a többi nyílászáróhoz. Ezekre a feladatokra kínál színvonalas alternatívát a Ditec garázskapu.

Fadekor kivitelű Ditec garázskapu a természet szépségével
Fadekor kivitelű Ditec garázskapu a természet szépségével

A megfelelő stabilitás eléréshez a garázskapu ún. szendvicspanelekből épül fel. Ez két merev acéllemezt jelent, melyek közötti hézag szilárd habbal van kitöltve. Ez a hab a stabilitáson túlmenően pompás hőszigetelő tulajdonságokkal is felruházza a garázskapuk paneljeit. A kétoldali acéllemez horganyzott, így nem rozsdásodik, ráadásul egy felületvédő festékréteggel is be van vonva. Ez a festék adja a Ditec garázskapu színét. A küllem kiválasztásakor a vásárló többféle színárnyalat, illetve fadekor mintázat alapján döntheti el, melyiket szeretné látni otthonában. Az elegáns megjelenésű Ditec garázskapu letisztult formavilággal elegánsabbá és komfortosabbá teszi otthonát.

A Ditec garázskapu komfortosabbá teszi otthonát
A Ditec garázskapu komfortosabbá teszi otthonát

Természetesen a biztonság is nagyon fontos a Ditec garázskapu használatakor. A panelek kialakítása éppen ezért véd az ujjbecsípődéstől. A kapu mozgatásakor a kopásálló műanyaggal bevont görgőkön halkan és egyenletesen mozog a hatalmas nyílászáró, persze ehhez elengedhetetlen a megfelelő kapunyitó motor is, megbízható működéssel.

Elegáns megjelenésű Ditec garázskapu
Elegáns megjelenésű Ditec garázskapu

 

A Ditec a svéd minőségű technológiát kínálja 10 év garanciával, kiváló hőszigeteléssel. Ennek megfelelően a garázskapu precízen illeszkedik az épülethez, és a legkisebb hézagokat is elfedi a kaput körbeölelő gumitömítés. Ennek köszönhető, hogy a garázsból teljesen ki tudjuk rekeszteni a szelet és a csapadékot.

Egy Ditec garázskapu nem kizárólag a megfelelő komfortot és a hosszú éveken keresztüli nyugalmat jelenti az Ön számára. A Ditec garázskapu megjelenésében is újszerű, ugyanakkor stílusos és letisztult formavilágával és mintázatával, szinte minden egyéniséghez jól hozzárendelhető. A svéd minőség az Ön garázsának őre.