Stílusos térelhatárolás speciális üvegfallal

Ha már Ön is gondolkodott azon, hogy egy nagyobb szobát szívesen ketté osztana, de falat húzni mégsem akar, hiszen az felborítaná az egész lakás nyugalmát és nem mellesleg elég sok helyet is foglal, de nincs jobb ötlete, akkor Önnek is meg kell ismernie a legújabb térelválasztókat, melyet bemutatunk cikkünkben, remek ötletet adva az érdeklődők számára.

[wp_ad_camp_1]

Ma már kaphatóak a távirányítóval vagy fali kapcsolóval egyszerűen vezérelhető, egyetlen gombnyomásra átlátszóvá vagy átláthatatlanná változtatható üvegajtók, üvegfalak és thermoüvegek, melyek páratlan megoldást adnak minden otthonban, ahol szükséges a térelhatárolás. Ez a kivitelezés felettébb elegáns, bármilyen helyiséget különlegessé tesz, remek térelhatároló megoldást nyújt nem csak a lakásokban, de az irodákban, a tárgyalókban vagy akár még a kórtermek leválasztásában is.

Üvegfal
Üvegfal

Több kivitelben is választhatóak, hiszen többek között az adott követelmények szerint lehet edzett vagy épp laminált biztonsági üvegből készülő, átláthatatlanná, azaz tejüveghez hasonlóvá váló üvegfalak között válogatni, melyek állhatnak több részből is, alkalmazhatóak akár csak dekorációs céllal is, valamint külön-külön kapcsolhatóak a megfelelő formában.

Ezek a speciális vezérelhető üveg térelválasztók nagyszerűen alkalmazhatók reluxa helyett az irodákban, a különféle közintézményekben, valamint új, különleges biztonsági védelem is lehet pénzváltók és bankok pénztárüvegeinek elsötétítésére. Az otthonokban, illetve a magánházak esetében pedig remek a fürdőszoba és egyéb helyiségeinek ajtajai számára, ezek is készülhetnek vezérelhető üvegből. További előnye, hogy akár több száz négyzetméter is vezérelhető csupán egyetlen transzformátor alkalmazásával, így számtalan lehetőség kínálkozik akár egy dekorfal elemeinek külön-külön speciális vezérlésére is.