Soy Luna Webáruház

A Soy Luna egy argentin filmsorozat, méghozzá egy spanyol nyelvű teleregény amit világszerte rengeteg fiatal lány imád. A sorozat két főszereplője Karol Sevilla, illetve Roggero Pasquarelli és a sorozat a Disney Channel csatornán tekinthető meg. Soy Luna kínálatunkban több száz játékkal találkozhat, ezért ha az ön kislánya is figyelemmel kíséri ezt a sorozatot, akkor érdemes szétnézni kínálatunkban.

[wp_ad_camp_1]

Soy Luna Webáruház elérhető a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, vagyis kínálatunkban rengeteg Soy Luna karkötő, nyaklánc, ékszer, elemlámpa, tempera és egyéb termék is megvásárolható. A Soy Luna hajdíszítő, illetve ékszer szett egy hat darabos szett ami tartalmaz két karkötőt medállal, két gyűrűt, illetve két hajcsatot is. A csomag első osztályú minőségű és 3 éves kortól használható. Minden sokkal jobb párban, ezért ebben a csomagban mindenből kettő van, hogy a kislányok is megtapasztalhassák ezt. A páros ékszerek előnye, hogy a lányok adhatnak egy ékszert legjobb barátnőjüknek vagy testvérüknek, és így egyforma ékszerekben jelenhetnek meg valahol.

Soy Luna
Soy Luna

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a Soy Luna termékekről, vagy bővebben olvasna a kiszállításról akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálható a teljes Soy Luna kínálat is megtekinthető az árakkal, illetve az illusztrációkkal együtt. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a Soy Luna játékokkal kapcsolatban ezt is megteheti, csak vegye fel velünk a kapcsolatot az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és mi azonnal válaszolunk majd minden kedves érdeklődő kérdésére tehát érdemes hozzánk fordulni kérdéseivel. Válasszon minket ha Soy Luna termékeket vásárolna mert nálunk folyamatos akciókkal találkozhat.