Sötét téli estére három hátborzongatóan ijesztő film

Halloween: John Carpenter eredeti klasszikusa nem véletlenül került be a halhatatlan film klasszikusok gyűjteményébe. A fiatalabbaknak kedvezve inkább a Rob Zombie által feltámasztott feldolgozásra helyezzük a hangsúlyt, amely méltó módon idézi meg elődje szellemiségét. A vérfagyasztóan félelmetes első részben a nézők megismerhetik Mike Myers teljes életét, kezdve annak zavaros gyerekkorától egészen a vérengző sorozatgyilkossá válásáig. Remek film egy sötét téli éjszakára.  A film során külön érdemes figyelni Daeg Faerch-t, aki fiatal kora ellenére igazán érett módon jelenítette meg a zavarodott elméjű gyilkost. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

[wp_ad_camp_1]

Péntek 13: A Péntek 13 című filmet és azon belül is Jasont még azok is ismerhetik, akik egyébként messze elkerülik a horrorfilmeket. Olyan népszerű karakterről van szó, akit a fent említett Mike Myersszel vagy a Rémálom az Elm utcában megismert Freddy Kruegerrel szokás egy lapon említeni. Persze nem az első Péntek 13. filmre kell most gondolni. A 2009-ben készült Péntek 13. feldolgozást Marcus Nispel alkotta Jared Padaleckivel a főszerepben. Az alaptörténet a feldolgozásban is a lehető legjobb horror helyszínen, egy erdei házban játszódik, ahol egy pár fiatal néhány gondtalan napot akart eltölteni. Minden rendben volt addig, amíg egy mániákus gyilkos tizedelni nem kezdte őket.

Péntek 13
Péntek 13

Démonok között: Sajnos kevés olyan remek horrorfilm készült az elmúlt időben, mint a Démonok között. Hasonlít az összes többi kísértethistóriás filmhez, azzal az el nem hanyagolható különbséggel, hogy a rendező James Wan. A Démonok között című alkotásban megvan minden, amire egy horror filmhez kell. A filmet a kritikusok is nagyra értékelték, várható tehát is volt a folytatás, avagy a Démonok között 2., melynek címe Annabelle.