Síbiztosítás külföldi síelés esetén

Ma már egyre többen tisztában vannak azzal, hogy érdemes biztosítást kötni külföldi utazás előtt. Amennyiben a téli sportok szerelmesei vagyunk, és síeléssel töltjük a szabadságunkat, mindenképp kössünk biztosítást.

[wp_ad_camp_1]

A síbiztosítás ma már online is megköthető akár 1-2 perc alatt. A felhőtlen szórakozás érdekében mindenképp áldozzunk a síbiztosításra, hiszen lehetséges baleset esetén külföldön is orvosi ellátásban részesülhetünk, és megtérül a biztosításra fordított sokszorosa. Mindenki volt egyszer kezdő, ezt nem kell szégyelni, ezért ne bízzuk a dolgokat a véletlenre. Ne csak magunkra gondoljunk, a családunkra is. Kicsiket, nagyokat, kezdőket és profikat is érhet váratlan baleset. Akár már napi 390 forinttól megköthető és erre az összegre további kedvezményt kaphatunk csoportok és családok biztosítása esetén. A síbiztosítás többek között tartalmazza az esetleges hegyi mentést és kutatást.

Síelés
Síelés

A betegbiztosítás keretén belül az utazás során jelentkező esetleges orvosi költségeket téríti meg, míg a balestbiztosítás egészségkárosodás vagy haláleset bekövetkezte esetén nyújt kártérítést. Hóbiztosítást köthetünk, amely akkor válhat hasznunkra, ha a lefoglalt szállás közelében található sípályán túl sok vagy túl kevés hó van, és ez miatt időszakosan nem használható. Amennyiben autóval vágunk neki az utazásnak, az utasbiztosítás mellé választhatunk gépjármű segítségnyújtás biztosítást, ami szintén igényelhető online, akár már napi 296 forinttól. Családi és csoportos biztosítás megkötése esetén 10%-os engedményben részesülhetünk. A K&H bank ügyfelei részére további kuponkedvezmények is elérhetőek.