Seat alkatrészek minden mennyiségben

A Seat alkatrészek nélkül nem is lenne teljes a Volkswagen alkatrészcsalád, ami a világ harmadik legnagyobb márkájaként van számontartva. Webáruházunkban, az alkatreszek.hu-n szinte bármilyen Seat alkatrészt megvehet, legyen az kipufogó, akkumulátor, vagy éppen ablakmosó, mindezt ráadásul rendkívül kedvezményes áron megkaphatja.

[wp_ad_camp_1]

A színvonalas Seat alkatrészek igazán magas minőségűek, ezért megéri ezek közül az alkatrészek közül választani. A Seat gyártónál arra törekszenek, hogy az általuk gyártott alkatrészek a legtöbb autóba megfelelően legyenek ugyanúgy, ahogy a Volkswagen alkatrészek is. A Seat márka 1950-ben jött létre Barcelonában, Spanyolországban, nagyrészt banki hitelekből, és akkor még félig állami befektetés volt, és 7 százalékát uralta az olasz Fiat is. Az első Seat autó és alkatrész 1953-ban jött létre, harminchárom év után pedig 1986-ban pedig véget vetettek a Seat autók Nissan bázisra tervezésével, hiszen innentől kezdve a Volkswagen szabta meg a gyártási irányt.

Seat autóalkatrész
Seat autóalkatrész

A Seat immár 40 éve tulajdona a német autóóriásnak, de megtarthatta nevét és gyártásának irányítását is, viszont fejlesztéseit egyre inkább a Volkswagen gyártóhoz igazítja. A Seat-nál kezdettől fogva alap volt Golf és a Polo, ezek határozták meg egyes modellek egységeit is. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Seat-nak nincs egyénisége, viszont azt igen, hogy egyre gazdaságosabban készülnek el emiatt, és a minőség is a Volkswagenhez hasonlít. További információkért és részletekért bátran látogassa fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt a teljes alkatrész kínálat is megtekinthető. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.