Salgó polc jó áron elvihető

Salgó polcainkat már évtizedek óta készítjük, és csavaros salgó polcaink több polcot is tartalmaznak amelyek különböző teherbírásúak. Salgó polcaink mind strapabíróak, erősek és könnyen felszerelhetőek, ezért érdemes hozzánk fordulni, ha raktárába szeretne ilyen minőségi salgó polcokat beszerezni.

[wp_ad_camp_1]

Salgó polc rendkívül kedvezményes áron elérhető a raktech.hu weboldalon, ezért ha ön is megbízható és strapabíró polcokra vágyik, akkor itt a helye nálunk. Mi minden salgó polcot angol méretezés alapján gyártunk, de emellett metrikus állványrendszereket is piacra dobunk, hiszen azokra is nagy szükség van. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden polcunkat biztonságosan és könnyen rögzíteni tudjunk ehhez metrikus csavarokat, illetve anyákat használunk fel. A saroklemezek minden esetben szimmetrikusan helyezkednek el az oszlopokon. Salgó polcainkat ajánljuk irattáraknak, háztartásoknak, illetve galériáknak és raktáraknak is egyaránt.

Salgó polc
Salgó polc

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a minőségi salgó polcokról olvasni nem kell mást tennie mint fellátogatnia weboldalunkat a raktech.hu-t, és itt mindent megtudhat a polcokról ráadásul referenciáinkat is megtekintheti képgalériánkkal együtt, tehát érdemes benézni hozzánk. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a salgó polcokkal kapcsolatban erre is van lehetősége csak fel kell vennie a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@raktech.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is a +36 1 70 04 006-ot, és itt minden kérdésére választ adunk majd. Minden raktárba szükség lehet egy minőségi salgó polcra ezért forduljon hozzánk ha önnek is szüksége lenne egyre. Ha személyre szabott polcokra vágyik, akkor  akár egyedi ajánlatot is kérhet weboldalunkon, a raktech.hu-n és itt megtalálja majd elérhetőségeinket is.