Retlux energiatakarékos izzók

Manapság már a LED izzók nagyon fejlettek, elmúltak felettük azok az idők, amikor fényerősségük csupán arra volt elegendő, hogy például egy WC-t kivilágítsanak. Ezek már rendkívül hatékony világításra képesek, tökéletesen helyettesítik a klasszikus izzókat.

[wp_ad_camp_1]

Retlux energiatakarékos izzók vásárlása online a Kolibri Garden Webáruházból. A LED izzókkal tökéletesen leválthatjuk a klasszikus izzókat és nagy mértében növelhetjük az energiatakarékosságot. A halogén vagy a klasszikus izzók helyettesítésére manapság már gyakran alkalmazzák a LED lámpákat. Ezek nem csak a háztartásokban, de több városban és településen jelennek meg, mint utcai világítások. Az autógyártásban is előszeretettel használják, ezekkel látják el a fényszórókat, de ezeken kívül a mindennapjainkban még számos helyen találkozhatunk ilyen energiatakarékos fényforrásokkal. Manapság már szinte mindenki tisztában van ezeknek az izzóknak a technológiai előnyeivel, és rövid időn belül a LED diódák, már minden más klasszikus fényforrást le fognak cserélni.

Retlux energiatakarékos izzó
Retlux energiatakarékos izzó

A LED izzók számos előnnyel rendelkeznek, melyek miatt érdemes inkább ezek a típusok mellett dönteni, mint a hagyományos izzók mellett. Hatékonyságuk rendkívül magas, minden fényforrás közül. A legtöbb fény leadására képesek, és ezek mellett élettartamuk is rendkívül hosszú, akár még 25 ezer munkaórára is képesek. Hosszú élettartamukhoz kiváló ütésállóságuk is hozzátartozik. Azonnali világítást nyújtanak, számtalanszor ki- és bekapcsolhassuk. A hagyományos izzókhoz viszonyítva, akár az eddig elhasznált energiának a 90%-át megtakaríthatjuk. Ezek mellett, ami még használatuk mellett szól, hogy nem tartalmaznak higanyt és egyéb veszélyes anyagokat. Rendeld meg a kolibrigarden.hu oldalról, a számodra tökéletes LED izzót, válaszd a Retlux energiatakarékos termékeit és mi 1-3nap alatt, házhoz is szállítjuk.