Randi illemszabályok férfiaknak, melyekre érdemes ügyelni!

Az első randi ideje általában mindenkit izgalommal és kíváncsisággal tölt el, ám azt nem szabad elfelejteni, hogy miképp is kell viselkednie egy igazi férfinak, hiszen még csak ilyenkor kell igazán kitenned magadért a siker érdekében!

[wp_ad_camp_1]

Azt talán már mindenki tudja, hogy a hölgyeket illik előreengedni az ajtóban, de az etikett világosan kimondja, hogy vendéglátó helyiségekbe, vagy olyan helyen, ahol veszély fenyegethet, a férfinak kell előremennie. Ahhoz persze, hogy a hölgy ne lepődjön meg, ügyelj rá, hogy a belépés után azonnal engedd előre úgy, hogy közben tartod számára az ajtót. Az asztal választás a hölgy joga, kivéve, ha már előre lefoglaltad a legjobbat.

A hölgyet mindenképpen illik tájékoztatni arról, milyen jellegű program várható az este folyamán, hiszen az rettentően kellemetlen tud lenni, ha megjelenik egy hétköznapian csinos szerelésben, holott Te a város egyik elitebb éttermébe viszed. Természetesen Neked is igyekezned kell, hogy az alkalomhoz illő férfias ruhát válassz.

Etikett illemszabály férfiaknak
Etikett illemszabály férfiaknak

Idehaza még nem is annyira, de külföldön már egyre inkább elterjedt, hogy a nők is beszállnak a randi költségekbe. Ez nem igazán elfogadott idehaza, így valószínűleg furcsán fog rád nézni a hölgy, ha egy kellemes vacsora végeztével azt számolgatod, hogy mennyi pénzt is kell beleadnia a kifizetendő számlába. Azt vedd természetesnek, hogy te fizetsz!

Az extra figyelmességgel mindig jó pontokat szerezhet, így többek között, ha segíted betolni a székét, kinyitod Neki a kocsiajtót, majd becsukod utána, illetve le- és felsegíted a kabátját, akkor nagy előnyre tehetsz szert. Ez a figyelmesség persze nem csak az első randin, hanem mindig betartandó, hiszen ha így viselkedsz a hölgy biztosan büszke lesz rád és szívesen meséli a barátnőinek is, hogy milyen szerencsés, hogy olyan barátja van, mint Te.