Profi zsalu a legjobb áron

Magas színvonalú kivitelezés és ellenőrzés szükséges a létrejövő betonszerkezet magas színvonalának és megjelenésének biztosításához. Mind a zsaluzás, mind a zsalu különböző formái nagyon fontosak, és főleg ezek minősége.

Zsalu a legjobb áron várja a peri.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és válogasson kedvére a jobbnál jobb zsaluk kínálatában hogy megtalálhassa azt, amely minden igényének megfelel. A zsaluzat kiválasztásakor fontos szempont a beton típusa és az öntési hőmérséklet, mivel mindkettő befolyásolja a kifejtett nyomást. A zsalu oldalainak ellen kell tudniuk állni a nedves beton hidrosztatikai nyomásának, amely néhány órán belül nullára csökken a kötődés és a kikeményedés mértékétől függően. A zsalu alapjának vagy támasztékának képesnek kell lennie ellenállni a nedves beton kezdeti holtterének és a szárazon megkötött beton önterhelésének. Ha a beton megfelelő szilárdságot nyert, a zsaluzat üthető (eltávolítható). Függőleges zsalu ütésekor minden esetben 5 N/mm2 minimum érték javasolt, hogy közben ne sérüljön meg az állandó beton.

A zsalu az ideiglenes öntőforma egyik típusa, amelyben betont öntenek a kívánt betonforma létrehozásához. A zsaluk fából vagy acélból készülnek.  A zsaluzatnak és a hozzá tartozó álmunkáknak elegendő szilárdságúnak kell lenniük ahhoz, hogy jelentős torzulás nélkül elbírják a nedves beton súlyát. Az építőiparban többféle zsalu létezik, mint például a fazsaluzat, acélzsaluzat, alumíniumzsaluzat, rétegelt lemez zsaluzat, szövetzsaluzat, műanyag zsaluzat. Általában, ha a beton megfelelő szilárdságot nyert, a zsaluzatot eltávolítják, bár bizonyos körülmények között a helyén maradhat (állandó zsaluzat). További részletekért és rendelésért keresse fel a peri.hu weboldalt.