Profi molinó kedvező áron!

A molinókkal gyorsan és hatékonyan tud hirdetni, hiszen azok nagy méretűek és ha a megfelelő betűtípust használja, akkor garantáltan sok emberhez eljut. A molinó egy felfüggesztett reklám, ami segít abban, hogy információkat juttasson el az emberekhez, ehhez pedig kihívó betűk és képek szükségesek, hogy az emberek biztosan odafigyeljenek.

[wp_ad_camp_1]

A molinó a legegyszerűbb reklámozási lehetőség, és ha egy igazán figyelemfelkeltő molinóra vágyik, akkor forduljon szakembereinkhez akik megtervezik önnek ha éppen nem rendelkezik kész grafikával, illetve ötletekkel. Ha azt szeretné, hogy molinója esztétikusan legyen felhelyezve, akkor is fordulhat hozzánk, és szakembereink nagy örömmel segítenek önnek ebben is. A molinó felfüggesztése rendkívül egyszerű, hiszen igény szerint gyűrűzhető, és a molinó egy olyan strapabíró eszköz, amely tényleg a legolcsóbb reklámeszköz ami létezik, hiszen olcsó anyagra nyomtatható. Ha tőlünk rendel molinót, akár 3-4 munkanap alatt át is veheti azt tőlünk.

Figyeljen oda a formátumra, hiszen csak pdf, jpeg, illetve tiff formátumokat tudunk elfogadni, és minden esetben méret arányos grafikát küldjön el nekünk. Cégünk tud biztosítani önnek kültéri molinót, beltéri molinót, UV molinót, illetve Mesh hálót is, ezeket akár 2.200ft/m2 áron megrendelheti. Ha 25 m2 fölötti mennyiségben rendel, akkor ingyenesen vállaljuk a méretre vágást, a szélek visszahajtásának hegesztését és a ringlizést is. További részletekért és bővebb leírásért mindenképp érdemes fellátogatni weboldalunkat.