Praktikus hősugárzók rendkívül kedvező áron

Lassan kezdenek elmúlni a hideg, fagyos, téli hónapok és ilyenkor kora tavasszal már nem kell feltétlenül befűteni az egész lakást, minden helyiséget ahhoz, hogy kellemes maradjon a közérzet, adott legyen a finom meleg. Ha ilyenkor is teljes intenzitással használjuk a kályhákat sokszor jóval drágábban tudjuk megoldani a fűtést, mint egy kisebb hősugárzó működtetése segítségével, ami kiváló például munka közben is az íróasztal mellett.

[wp_ad_camp_1]

A kisebb hősugárzókat persze nem éri meg hosszú távon működtetni, nem is erre találták ki őket, hiszen ebben az esetben meglehetősen költséges megoldáshoz jutnánk. Akkor megfelelőek, ha épp csak egy kicsit akarunk fűteni vagy épp csak kiegészítő fűtésre van szükségünk. Egy egészen kicsi verziót kedvező áron lehet beszerezni és pár órás használatra kiválóak. Mi összegyűjtöttük azokat a hősugárzókat, melyek már 4000 forint alatt kaphatóak.

A Dyras Hot Box ventilátoros hősugárzó 2000 W teljesítményre képes és négy fokozatot is biztosít, valamint adott a túlhevülés elleni védelem is. Csupán csak 3797 forint és online is megrendelhető több online üzletben is.

Hősugárzó
Hősugárzó

A Sencor SFH 8010 nevű ventilátoros hősugárzó már csak három fokozattal dolgozik, ám rendelkezik hideg-meleg levegő funkcióval is, tehát akár nyáron is lehet használni, ha már fojtogat a kánikula, az ára pedig csupán 3790 forintot tesz ki. A hasonló Heller HL 706 szintén egy remek ventilátoros hősugárzó ami csupán 3250 forintba kerül és két fűtő fokozattal bír, valamint ugyancsak biztosítja a hűtési funkciót is.

Az Orion OHH-120 nevű hősugárzó egy nagyszerű halogén hősugárzó, ami már kicsit nagyobb, mint az imént említett társai, három fűtési fokozattal rendelkezik és ennek ellenére mégis csak 4000 forintba kerül. Ehhez hasonló a Vortex VCHH-12J1 halogén hősugárzó is, ami viszont még olcsóbb, csak 3690 forint.