Placencia a népszerű úticél

A Belize karibi tengerpartját átölelő, homokos, fehér homokos tengerpartok hosszú, keskeny félszigete, Placencia népszerű úticél a tengerparti szerelmesek, a szabadtéri rajongók és az üdülés imádói számára. Placencia magában foglalja a Maya Beach-et, a Seine Bight-et és a Placencia Village-t, három falut, amelyek mind könnyedén felfedezhetők gyaloglás, kerékpározás és golfkocsi kölcsönzés révén.

[wp_ad_camp_1]

Placencia legnépszerűbb városnéző látványossága a „The Sidewalk” néven ismert, amely egy aszfaltos gyalogút, üzletekkel, művészeti galériákkal és számos bárral és étteremmel tele. A Placencia-ban folyó tevékenységek nagy része a félsziget természeti látványterveire összpontosít. A Placencia-lagúna remek hely kajakozásra vagy kenuzásra és a vizes élőhelyek mentén történő vadon élő állatok, például lamantinok, delfinek, krokodilok és madarak megfigyelésére. A közeli vizekben halak, például tarpon és sügér is van, a turisták számos helyet fognak találni a mélytengeri halászathoz. A nyugati féltekén található legnagyobb zátony csak egy rövid hajóútra fekszik innen, kivételes búvárkodási és snorkeling lehetőségeket kínálva. A Laughing Bird Caye Nemzeti Park szintén a közelben található, búvárkodási túrákkal, búvár tanfolyamokkal és vadon élő állatok megtekintésével.

Ezenkívül a turisták élvezhetik a dzsungel túrákat és a maja romok megtekintését is. Placencia-ban bőséges étkezési lehetőségek vannak, a legtöbb étterem közvetlenül a tengerpartok mentén található. A turisták különféle étel és árkategória között választhatnak a hamburgertől és a pizzától egészen a mexikói quesadillákig és a karibi ceviche-ig. Ha egy igazán bájos és sokszínű szigetet látogatna fel, akkor ne hagyja ki Placencia-t, garantáltan nem fog csalódni a látnivalókban és életre szóló élményekkel gazdagodhat.