Pénzbehajtás hatékonyan több éves tapasztalattal

A Hori-Zone Kollektor adósságkezelő cég legfőbb célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt visszaszerezze az adóstól a pénzét, így amennyiben tartoznak önnek, vagy cégének, forduljon bátran a Hori-Zone Kollektorhoz, és szakértőink hatékonyan megoldják majd a pénzügyi problémákat méghozzá jogi keretek között. Cégünk már 25 éves tapasztalattal rendelkezik az adósságkezelés mezején, így ne habozzon, válasszon minket, ha pénzbehajtásra van szüksége!

[wp_ad_camp_1]

Pénzbehajtás esetén online is kérhet ajánlatot az adossagkezeles.com weboldalán. Legyen szó akár személyi kölcsönről, vagy céges kintlévőségről, vállalatunk mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze az összeget. Cégünket már olyan neves vállalatok választották mint az Intrum Justitia, a Mapei, a Waberer’s International, vagy a Market Építő Zrt. Vállalkozásunkat gyakran segítik jogászok, rendőrök, és egyéb adóhivatali személyek is, így cége biztosan megfelelő kezekbe kerül, ha a mi adósságkezelő cégünket választja. Ígérgetések helyett megpróbáljuk nagymértékben feltérképezni a kintlévőséget, és felkutatni az elrejtett vagyont, ez alatt pedig felismerjük, ha netán birtokvitába készül torkollni a tartozás.

Pénzbehajtás
Pénzbehajtás

A Hori-Zone Kollektor inkább olyan magánszemélyek és cégek számára ajánlott, akiknek már tartoznak bizonyos emberek, vagy más cégek, és ez a tartozás a fejlődés útjában áll, vagy esetleg veszélyezteti a működést. Pénzbehajtás mellett olyan szolgáltatásokat is biztosítunk, mint a szaktanácsadás, a bonyolult ügyek megoldása, projektkövetés, építőipari válságmenedzselés, folyamatos rendelkezésre állás, valamint teljes körű adósságkezelés. További részletekért látogassa fel weboldalunkat, az adossagkezeles.com-ot, vagy kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-20-591-7582 telefonszámot tárcsázva.