Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tréning

Pedagógiai, illetve családsegítő munkatársakra országszerte nagy szükség van, és ha átnézi a pedagógiai és családsegítő tréning kínálatot weboldalunkon, akkor láthatja, hogy szinte minden nagyobb városban indul ilyen tanfolyam, van például Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Zalaegerszegen, Miskolcon, Győrött, illetve Kaposváron is.

[wp_ad_camp_1]

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tréning elérhető a melyiksuli.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron ezért ha ön is hasonló munkát vállalna, akkor érdemes átnéznie a tréning teljes leírását. A pedagógiai, illetve a családsegítő munkatárs feladati közé tartozik a felügyelet ellátása, a tanulók kísérése bizonyos helyekre, apróbb pedagógiai munkák elvégzése, a távollévő tanár helyettesítése és még sok más. A pedagógiai munkatárs tanfolyamon tanítanak kapcsolatot teremteni a családokkal, oktatni, valamint a családpedagógiai gondozásba is bele lehet kóstolni. A tanfolyam 10 hónapig tart, és a képzés végén garantáltan talál majd munkát ezzel a diplomával.

Tréning
Tréning

Weboldalunkon egy űrlap kitöltésével könnyen fel is veheti velünk a kapcsolatot csak annyit kell tennie, hogy megadja nekünk nevét, e-mail címét, illetve üzenetét és mi azonnal visszajelzünk önnek. Ha egyéb kérdések merülnének fel a pedagógiai munkatárs tréninggel kapcsolatban nem árthat felvenni a kapcsolatot csapatunkkal az ugyfelszolgalat@melyiksuli.hu e-mail címen és itt is választ kaphat a feltett kérdésekre. Amennyiben több információt és bővebb leírást szeretne olvasni a pedagógiai- illetve családsegítő munkatárs tréningről erre is van lehetősége, csak látogassa fel bátran a melyiksuli.hu weboldalt és itt az árakat is nyugodtan megismerheti majd. Bővebb leírást ezekről a tanfolyamokról weboldalunkon talál.