Partiszigetek a világ körül

Számtalan sziget található a világon, és mindegyiknek megvan a maga varázsa és vonzereje. Azonban nem mindegyik kínálja a legjobb parti hangulatot és légkört. Éppen ezért itt van egy lista a világ legjobb pártszigeteiről.

[wp_ad_camp_1]

Ezek a parti-szigetek nemcsak ritmust és pezsgő partikat kínálnak, hanem remek tengerpartjaikat és világszínvonalú tájaikat is érdemes figyelembe venni. Ios egy görög sziget a Kikládokban, amely nagyszerű tengerpartjairól és vad éjszakai életéről ismert. Ez a parti sziget a fiatalok kedvence. Ios fő falva, Chora, festői szépségű kis sikátorokkal és fehér házakkal rendelkezik. Napközben a Hora egy békés, csendes hely, éjszaka pedig a fő partizóna Ios-on. Azok számára, akik nem akarják megtapasztalni az éjszakai életet, Chora ruházati és ékszerüzletekkel és kiváló éttermekkel várja mindazokat, akik inkább pihenni szeretnének. A Karib-tenger és az Atlanti-óceán északi része között található Saint Lucia népszerű célpont trópusi időjárása és látványosságai, valamint számos tengerpartja és üdülőhelye miatt. Ezt a szigetet mindig is a karibi térség egyik éjszakai életének központjaként ismerték. Több tucat éjszakai klub és diszkó található a szigeten, amely minden ízlésnek és korosztálynak megfelel.

Chora
Chora

Néhány diszkó gondoskodik a tematikus estékről, különleges DJ előadásokkal és élő show-kkal. Mások kissé tompultak az idős emberek és az előadók körében. A Beachcomber Island a Mamanuca-szigeteknek nevezett vulkáni szigetcsoport apró szigete. A szigetet gyönyörű tengerpart veszi körül, és a fiatal nyaralók körében a legnépszerűbb. A Fidzsi-félszigetnek nevezett Beachcomber csodálatos szigeti partikkal, vízisportokkal, búvárkodással, élő zenével és a szórakozás hatalmas választékával vár mindenkit. Florianopolis a brazil Santa Catarina állam fővárosa. A város fele Brazília szárazföldjén helyezkedik el, míg a másik fele a Santa Catarina szigeten található. Ez is egy tökéletes partisziget.