Panama csodálatosan szép helyei

Panama nemcsak az a földrajzi pont, ahol Észak-Amerika találkozik Dél-Amerikával, hanem itt találkozik a Csendes-óceán is az Atlanti-óceánnal. A panama szó halak sokaságát jelenti, de a halászat nem az egyetlen sport és aktivitás, amit Panamában tapasztalhat. Panama eegy rendkívül modern infrastruktúrával rendelkezik, így a trópusi paradicsom átutazása könnyű és kényelmes lehet.

[wp_ad_camp_1]

Az első hely, amit érdemes fellátogatni ha Panamában jár az a Panamai Kanális, ahol a turisták nemcsak részleges, de teljes utazást is tehetnek. A kanális átutazása attól függően, hogy meddig megyünk, négy illetve nyolc órába telik. Van aki pedig úgy fedezi fel a kanálist, hogy ellátogat a Miraflores Locks múzeumba, a múzeum tetején levő étteremből pedig látni a kanális nagy részét. A San Blas szigeteket se hagyja ki ha már Panamában jár, ezek a szigetek Panama keleti részén helyezkednek el. Ezen a helyen igazán fel lehet fedezni Panama gazdag kultúráját és az ott élő emberek sajátjuknak tekintik a területet, de turistákkal kedvesek és rendkívül befogadóak.

Panama
Panama

Santa Catalina is kiváló kirándulóhely lehet, főleg hogyha szeret szörfözni, hiszen Santa Catalina ajánlja fel Panama legjobb szörföző helyét. Santa Catalina a Chiriqui Gulf nevű kisvárosban található, és az igaz, hogy a város nem túl sok turisztikai látványossággal szolgál, de a a tengerpartja gyönyörű, hiszen körül van véve a dzsungellel, tehát itt igazán magába szippanthatja a természetet. Boca del Toro szintén kötelező megálló azok számára akik Panamába látogatnak, hiszen ez a legjobb hely búvárkodáshoz. Boca del Toron a kezdők is bátran búvárkodhatnak, a korallzátony pedig több különböző színű trópusi hallal rendelkezik, tehát igazi élmény lehet itt búvárkodni. A helyet Kolumbusz Kristóf fedezte fel 1502-ben, és azóta is ez Panama leghíresebb turisztikai látványossága.