Opi gél lakk jó áron online

A géles pedikűr másként működik, ha szárításról van szó. A zselés körömlakkot általában három rétegben hordják fel, beleértve az alap- és fedőréteget. Amint a lakk felkerült, a körmei „kötési” folyamatba kerülnek. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Opi gél lakk olcsón rendelhető meg a probeauty.hu weboldalon, tehát ha igazán minőségi gél lakkot keres, akkor nem kell messzire mennie, az opi kínálatában mindent megtalál amire szüksége lehet. A gél lakk megkötése bizonyos típusú UV-fénnyel történik, és rétegenként általában körülbelül két percet vesz igénybe. Miután a kötési folyamat befejeződött, egy kőkemény pedikűr áll rendelkezésére, amely nem töredezett vagy kenődik. Még ha meg is tud tartani egy hagyományos pedikűrt, amíg teljesen meg nem szárad, úgy tűnik, hogy nem tart sokáig. Az Ön által elköltött pénzösszeghez képest csak két hétig tartanak. Ez magában foglalja a javításokat és a fedőréteg újbóli felvitelét, hogy a lakk védve legyen. A géles pedikűr legalább két hétig tart repedés vagy hámlás nélkül, és akár három vagy négy hétig is eltarthat.

Az egyetlen ok, amiért nem tart tovább, az az, hogy a körmei természetesen elkezdenek kinőni. A géles pedikűrrel kétszer annyit kap ugyanazon az áron, mint egy hagyományos pedikűr. Nem kell extra lakkot vásárolnia a körmök megfestéséhez, és nem kell néhány naponta újra felvinnie a fedőlakkot, hogy frissen nézzen ki. Ezzel nem csak pénzt takaríthat meg, hanem sok időt is. Mivel mindkét típusú pedikűr elég sok pénzbe kerül, nem meglepő, hogy a legtöbben olyan megoldást szeretnének választani, amely a leghosszabb ideig tart. A professzionális pedikűr költségére a géllakk használata feldobja az értéket, és hosszabb ideig tökéletes megjelenést biztosít a körmöknek. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be a probeauty.hu weboldalra.