Öntözőrendszer és kiegészítők jó áron!

Az automatikus öntözőrendszerek kényelmesek, különösen azok számára, akik utaznak. Körülbelül az egyetlen hátrány az, hogy kezdetben többe kerülnek, mint az alternatívák. De ha megfelelően telepítik és programozzák, akkor hosszú távon akár pénzt is megtakaríthatnak, és elősegíthetik a víz megőrzését. Az elhalt gyepfüvet és növényeket ki kell cserélni, és ez drága lehet; ha az automatizálás megspórolhatja ezt a költséget, akkor már jó úton jár a megtérülés felé.

[wp_ad_camp_1]

Öntözőrendszer és ahhoz tartozó kiegészítők várják a saca-kert.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg teljes kínálatunkat a legjobb termékekkel. Fontolja meg, hogyan játszanak szerepet a topográfia és a gyep nagyságának tényezői az öntözőfej típusának kiválasztásakor. Vizsgáljuk meg közelebbről a gyep szórófejének két általános típusát: Spray fejek vagy Rotorfejek. A permetezőfejeket néha úgy tervezik, hogy az öntözőrendszer működésbe lépésekor pattanjanak ki a földből, míg mások olyan csöveken nyugszanak, amelyek mindig a föld felett maradnak. A spray permetezőfejek viszonylag rövid idő alatt nagy mennyiségű vizet engednek ki, így az öntözési szóhasználatban „magas kijuttatási arányt” biztosítanak.

Öntözőrendszer
Öntözőrendszer

Ezért a permetezőfejjel ellátott sprinkler rendszerek a legalkalmasabbak az egyenletes felületekre, nem a lejtőkre. Ha lejtőn kell használnia egy szórófejet, akkor programozza be az öntözőrendszerét úgy, hogy a víz több rövidebb idő alatt távozzon. Ez segít elkerülni a pazarló lefolyást. Ezzel szemben a rotor típusú öntözőfejek kijuttatási sebessége alacsonyabb, ezért lejtőkön egyszerűbb használni őket. A rotorfejek a vizet is egységesebben alkalmazzák, mint a szórófejek, így alkalmasabbak nagyobb területek öntözésére. Azok számára, akik nagy területű gyepeket akarnak öntözni, logikus választás lenne a rotorfejű öntözőfej rendszerek. Amennyiben többet tudna meg ezekről és rendelni szeretne nézzen be hozzánk a saca-kert.hu-ra.