Nem mindig a dugulás a bűnös!

Sokan, ha valami nincs rendben a lefolyó körül azonnal a dugulásra gyanakszanak. Viszont, ha büdös van a fürdő szobában, vagy a mellék helységben, esetleg kellemetlen szagok terjengenek a lakásban, az még nem biztos, hogy a dugulás a probléma.

[wp_ad_camp_1]

A bűz lehet a dugulás előjele is természetesen, de az is könnyedén elképzelhető, hogy csak kiürült valamelyik padlóösszefolyó, mosdó, mosogató szifon, vagy a zuhanytálca, annak szifonja száradt ki. Ha ezekkel viszont semmi probléma, akkor a duguláselhárítás XVI. kerület területén szükséges lehet. A dugulás előjeleként mutatkozhat tehát a bűz, de még az a lehetőség is fen áll, hogy a légbeszívó hiánya okozza a gondot.

Makacs dugulás
Makacs dugulás

A duguláselhárítás XVI. kerületben elkerülhető lehet sokszor, ha egyszerűen csak több vizet enged a lefolyóba. Ha ilyen esetben, illetve ez után kluttyogást hall valamelyik fogyasztó, avagy a mosdó, mosogató, vagy WC felől, akkor fen áll a veszélye annak is, hogy a légbeszívó hiányzik. A több víz ugyanis hirtelen leeresztésénél kiszívhatja a szifonokból a vizet és ezáltal előfordulhat a bűz. A légbeszívó hiányát érdemes gyorsan pótolni, hogy elejét vegye a kellemetlen szagoknak.

Ha viszont minden rendben, aminek rendben kell lennie, de a bűz csak nem szűnik, akkor érdemes a profi duguláselhárítás XVI. kerületi megoldást választani, avagy hívja csapatunkat, akik máris segítségére lesznek!