Néhány ötlet duguláselhárításhoz

Sok esetben igaz a mondás, hogy könnyebb megelőzni a bajt, mint később orvosolni. Ez a megállapítás a dugulás esetében is igaz.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás XI. kerület csapata segít Önnek ilyen ügyben, ha már megtörtént a baj. Képzett szakemberek, vízvezeték szerelők oldják meg a duguláselhárítást.

De mit tegyünk, hogy el tudjuk kerülni a bajt? Elsősorban igyekezzünk kerülni a szilárdabb anyagok lefolyóba jutását, mert az esetek nagy hányadában ez vezet a bajhoz, természetesen vannak kivételek is. A duguláselhárítás XI. kerület segít megoldani az ügyet, akármi is okozta a dugulást. A konyhai mosogatók rémálma a kávézacc. Megelőzhetjük tehát lefolyónk eldugulását, ha nem öntjük a kávé maradékát a mosogatóba.

A vegyszerek használata nem javasolt, mert a csöveket is rongálhatja némelyik erősebb készítmény. A duguláselhárítás XI. kerület a szifonok tisztítását végzi el ilyen esetekben, mely hosszabb távú megoldást is jelent egyben. A WC lefolyójának eltömődését okozhatja egy véletlenül beleejtett tárgy, mint amilyen a WC illatosító is. Értelemszerűen ezen nem segítenek a vegyszeres megoldások. A duguláselhárítás XI. kerület munkatársai napi szinten találkoznak ezzel a problémával így tapasztalatból könnyen meg tudják oldani az ilyen jellegű dugulást is.