Motorola Razr 2020 elemzés: nyerünk is, vesztünk is

A Motorola felélénkült vágya egy klasszikus visszatekintés volt a tökéletesen időzített az összecsukható telefonok megjelenésével. Más szavakkal, az első Motorola Razr érdekes koncepció volt, amelynek voltak bizonyos hiányosságai, de végül az első modern összecsukható telefont eredményezte.

[wp_ad_camp_1]

Van most egy új Moto Razr, 5G támogatással és jó néhány változtatással az első, 2019-ben bemutatott Moto Razrhoz képest, de vajon ezek a változtatások elégségesek-e az 1399 dolláros árcédula igazolásához, főleg, ha több versenytársa is van?  Bizonyára az új Razr valamivel olcsóbb, mint a Samsung Galaxy Z Flip, de vajon ez a jobb eszköz? Sajnos nem az. A mézeshetek fázisa az új formakomponenssel és az összességében kompakt kialakítással gyorsan véget ér, ha megismerkedik a Moto Razr 5G furcsaságaival és hiányosságaival, amelyek magának az eszköznek a kialakítására vezethetők vissza. Kialakításában vannak olyan használhatósági hibák, amelyek gátolják a felhasználói élményt, a teljesítmény nem túl jó, a kamera nem túl sokoldalú és a képminőség legjobb esetben is csak elfogadható.

Ráadásul a Moto Razr 5G kellemetlen meglepetést okozhat sajátos kapcsolódási problémáival és hőfojtásával, amelyek beindulhatnak játék közben. Összességében elmondható, hogy ezek a problémák nem illenek egy 1399 dolláros telefonhoz. Mindazonáltal nem minden rossz benne: a Moto Razr 5G akkumulátorának élettartama elég jó, külső kijelzője pedig valóban hasznos. Összegezve: a Moto Razr 5G egy közepes telefon, de ilyen magas árcédulával elég nehéz ajánlani. A Razr sorozat ikonikus flip kialakítását tovább tökéletesítették ezen az új Razr 5G-n. Üveg, fém és némi műanyag mechanikai részekből áll, viszont az új Moto Razr a forma ünnepe a funkció ünnepe helyett. A Motorola Razr ikonikus kialakítása az eredeti Razer megjelenése után majdnem két évtizeddel még mindig felkelti a figyelmet.