Mit tesznek a karcsú nők, akik sosem híznak?

Mindannyian karcsúak akarunk maradni fogyókúra nélkül, de a legtöbbünk számára csak lehetetlennek tűnik egyszerre enni, amit akar, és lefogyni. Néhány nő azonban még mindig élvezheti a csokoládé szeretetét, vagy elfogyaszthat egy gyorsételt, és így is szuper karcsú maradhat! Csak nagyszerű génekről van szó, vagy van valamilyen titka ennek?

[wp_ad_camp_1]

Nos, megtudtuk, hogyan csinálják, így Ön is elkerülheti a hízást anélkül, hogy valaha is diétáznia kellene, ÉS mégis élvezheti kedvenc ételeit. Rendben van, ha fogyaszt némi tejterméket, ha kedveli, vagy esetleg egy-két kekszet, de amikor hirtelen a negyedik süteményt eszi reggel közepén, akkor látni fogja, hogy a súlya növekszik.  A karcsúság részeként nem csak a salátákat kell állandóan enni, hanem csak arról kell gondoskodni, hogy ha eszik, akkor ne egyen túl sokat. Miután úgy érzi eleget evett, ne hagyja elől a tálat, serpenyőt stb. az asztalon, hogy néha-néha visszajárjon falatozni. Ehelyett bízzon abban az egészséges adagban, amelyet megevett, majd tegye el a maradékot.

Lehet, hogy a főzés megterhelő lehet, és biztosan lesz olyan este, amikor túl fáradtnak érzed magát ahhoz, hogy az egész család számára főzni tudjon, de az ételek elkészítése önmagában azt jelenti, hogy pontosan tudja, mi kerül az ételbe. A készételek tele lehetnek cukorral, sóval és telített zsírral – még azok is, amelyeket jónak szánnak – így nem tudja megfelelően szemmel tartani, hogy mit eszik. Nem adna hozzá pár evőkanál cukrot a házi tésztaételéhez, ha maga főzne – tehát a saját ételeinek fogyasztása biztosíthatja, hogy továbbra is jól tudjon enni anélkül, hogy felhalmozná a kilókat. Ha azt mondja magának, hogy már nem ehet csokoládét, vagy minden édes csemegét kitiltott a házból, akkor egy idő múlva vágyakozni fog utánuk. Ha enged a vágyainak, akkor sokkal valószínűbb, hogy többet eszik a „rossz ételekből”. Engedje meg magának az alkalmi édességet, amelyet szeret.