Mit érdemes tudni a kismama fotózás kapcsán?

Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kismama fotózáson veszel részt és megörökíted életed egyik legszebb időszakát, akkor bizonyára tele vagy kérdésekkel. Az alábbiakban igyekszünk pár hasznos tanáccsal, információval szolgálni, annak érdekében, hogy magabiztosan jelentkezz be a kismama fotózásra!

Kismama fotózás esetében az egyik fix támpont a fotózás ideje. A legjobb ezt a harmincadik és a harmincötödik hétre időzíteni, amikor a pocakod már kellőképp látványosan gömbölyödik, azonban még nem okoz kényelmetlenséget a járás. Egy fotózás fárasztó tud lenni, különösen egy kismamának, ezért fontos, hogy ne túl későn akarj részt venni a fotózáson, amikor már a legalapvetőbb mozgások is nehézséget okoznak. Mivel a fotózás során a pocakod kerül középpontba, ezért fontos, hogy olyan ruhát válassz az alkalomra, amely kellőképp kiemeli a hasad. Az apró mintás, vékony csíkos anyagokat viszont célszerű elkerülni, ugyanis a végeredmény nem lesz esztétikus, zavaró lesz a szemnek a sok-sok kicsi minta. Sokkal előnyösebb, ha az öltözéked letisztult. Annak érdekében, hogy a ruha igazán jól mutasson rajtad egy pánt nélküli melltartó igazán jó szolgálatolt tesz.

Az elkészült képeket nem csupán az ismerőseidnek, hanem egy napon gyermekednek is meg fogod mutatni. A babavárás csodálatos időszak, melynek során a kismama ragyog, még abban az esetben is, ha ezt te nem feltétlenül gondolod így. Érdemes a maximumot kihozni a képekből és nem csupán a ruháról gondoskodni, hanem a sminkről és a hajadról is. Így lesz teljes az összkép. Emellett a manikűrről sem szabad elfeledkezni, hiszen a kezed is központi szerepet kap, ahogy a hasad simítod. Ha szeretnél bejelentkezni kismama fotózásra, esetleg bővebben olvasnál a témában, akkor látogass el a kovertimea.hu weboldalra!