Mit csinálnak a kialvatlan anyukák?

Aki édesanya, az tudja, hogy a gyermek megszületése után egy olyan hosszú időszak következik, amely az alvás hiányról fog szólni. Éjjelenként több alkalommal is fel kell kelni, és ez kialvatlansághoz vezet, ami miatt napközben az anyukák nem tudnak maximálisan teljesíteni.

[wp_ad_camp_1]

A kialvatlan állapotban levő édesanyák csinálnak olyan dolgokat, amelyek nem ésszerűek. A legtöbb újszülött gyermek anyukája rengeteg kávét fogyaszt el napközben, azonban sok esetben fordul elő, hogy fáradtság miatt fekete italba tej helyett tápszert, anyatejet öntenek. Természetesen az alvás hiánya az anyukák külsején meglátszik, ezért ha kép készítésről van szó, akkor ők az elsők, akik ellenkeznek. Több fáradt anyukánál figyelték már meg, hogy amíg a gyermeke a játszóházban szórakozott, addig ő a kocsiban próbálta kipihenni magát. Nem véletlen, hogy a kialvatlan anyukák az első találkozás alkalmával megbarátkoznak, hiszen mindegyikőjük ugyanazt a nehéz, fáradt időszakot éli meg. Az anyáknak bőven elég a főzés, mosás, lakás takarítás, ezért a családi autó mindig tele van játékokkal, szeméttel.

Kialvatlan anyuka
Kialvatlan anyuka

A kialvatlan állapotban levő anyukák egy idő eltelte után a tévét úgy tekintik, mint az életmentő bébiszittert. A rengeteg tennivaló miatt nemcsak az alvásra nincs idejük, hanem az étkezésre se, ezért előfordulhat, hogy a reggelire elkészített ételt csak vacsora időszakban fogyasztják el. A kisgyermekes anyukáknak még a zuhanyzás is nagy feladatot jelent, főleg akkor, ha energia szintjük egyenlő a nullával, ezért sokszor döntenek úgy, hogy inkább több izzadás gátlót használnak. A kimerült édesanyák kifejezetten szeretik, ha egy barát, családtag ellátogat hozzájuk, és egy kis időre vigyázz a gyerekre, hiszen ő addig is pihenhet.